<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/httpwwwlanuciaesactualidadnoticia18592-tecnicos-y-concejales-juventud-comarca-coordinan-la-nucia/?" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/httpwwwlanuciaesactualidadnoticia18592-tecnicos-y-concejales-juventud-comarca-coordinan-la-nucia/?mapa=1&" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1242 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

A Xàtiva celebrem el Dia Internacional de la Joventut amb un programa especial de ràdio

Com altres anys, des de la Regidoria de Joventut juntament amb Xtradio, s'emet un programa especial de ràdio al qual acudeixen persones compromeses amb la participació juvenil a més d'usuàries dels nostres programes i espais.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Nit de supervivència zombi en Camporrobles. MITV

Data de l'esdeveniment Zombi: 12 agost de 2022 Comprar entrades en: *ENTRADIUM *Pack de 5: des de 19€ supervivents, individual 25 € (+segur *COVID) Inici: 23.00 h Fi: 04.00 h *Check *in: Centre Cultural Camporrobles. Avinguda de la Puríssima, *nº5, Camporrobles (València) Autorització de menors: Si tens menys de 18 anys, has de portar l'autorització SIGNADA i amb FOTOCÒPIA DNI dels pares. Acompanyament menors 14 anys: Si eres menor de 14 anys, has de vindre acompanyat per un adult i amb l'autorització.
Veure més
Xarxa Jove

Trobada de Corresponsals de l'IES de Rafal

La #MancomunidadBajoSegura, la seua Agència el #MBSJove i l'Ajuntament de Rafal, va fer una trobada amb l'equip de Corresponsals de Rafal.
Veure més
Xarxa Jove

Fòrum MBS Jove Rafal 2022

La #MancomunidadBajoSegura i la seua Agència de Joventut el #MBSJove, va celebrar divendres passat 29 de juliol, un Fòrums MBS Jove en la sala d'actes de Rafal. Van participar la Regidoria de Joventut, el personal tècnic del MBS Jove i la població jove rafaleña. Es van tractar temes com l'associacionisme i es van recollir propostes sobre esdeveniments, futures trobades, com treballar la informació juvenil i la realització de nous projectes de participació per part de les persones joves impulsat pel programa: "Brigadistes 2030 de Rafal". L'objectiu d'aquests espais, és fomentar la participació i acostar l'Administració a la joventut, per a conéixer les seues necessitats i poder treballar partint de les seues propostes.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariat

Un tècnic de l’Ajuntament de Ròtova cooperarà a municipis de Bolívia per a enfortir polítiques juvenils

Jonatan Ruiz, tècnic de cultura i joventut de l’Ajuntament de Ròtova, ha estat seleccionat per a la 9a edició del programa “Especialista Municipal Voluntari/ària” del Fons Valencià per la Solidaritat
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Consulta oberta ciutadana per a elaborar el II Pla Estratègic de Joventut de Castelló de la Plana

Després de la fase diagnòstica, s’ha començat a definir conjuntament amb persones joves, associacions juvenils, Consell de la Joventut, personal municipal i d’altres organismes i entitats vinculades amb la població juvenil les actuacions que han de donar resposta als problemes i les inquietuds detectats. A més, com a part del procés d’elaboració participativa del Pla s’obre l’espai de propostes ciutadanes PARTICIPA I DEIXA LA TEVA EMPREMTA, per recollir de forma directa les aportacions de qualsevol ciutadà/na, especialment de la joventut de Castelló. Consulta oberta ciutadana per a elaborar el II Pla Estratègic de Joventut de Castelló. La teua opinió ens interessa!. (Consulta oberta fins al 8 d’agost del 2022)
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

VII edició Premi Culturama

Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Bo Cultural Jove

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

FIESTA "HOLLY PARTY" NÀQUERA

Buenos días!!! Este próximo jueves 21 de julio a partir de las 18h FIESTA "HOLLY PARTY" con actuación de DJ y para finalizar FIESTA DE LA ESPUMA!!! Te esperamos para pasar una tarde divertida con tus amigos/as!! Actividad a partir de 12 años de edad. No es necesario realizar reserva previa.
Veure més