<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=136" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=136" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1370 elements trobats
Xarxa Jove

Rutes Nocturnes d'Estiu La Pobla del Duc

Ruteta i soparet !! t'apuntes?
Veure més
Xarxa JoveEVJ

L'EVJ comença a viure

El dia 4 de març va ser aprovada pel Consell Rector de l’IVAJ, l’Estratègia Valenciana de Joventut, acomplint l’article 32 de la Llei de Polítiques Integrals de Joventut.
Veure més
Xarxa Jove

3era Trobada del voluntariat ambiental i associacions en defensa del Medi Ambient

A iniciativa la Consellería d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural s’està preparant la 3º Trobada del Voluntariat Ambiental i associacions de defensa del Medi Ambient que tindrà lloc el pròxim dia 4 de desembre. Com en anys anteriors es pretén afavorir un espai de diàleg directe entre l’Administració i les associacions de voluntariat ambiental.
Veure més
Xarxa Jove

Joventut Extraordinària

Quan?: Dimarts, 4 de decembre · 17:00h. On?: Consell Valencià de la Joventut
Veure més
Xarxa Jove

El consell rector de l'IVAJ aprova Albergs +, el pla estratègic d'instal·lacions juvenils de la Generalitat

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha presidit el consell rector de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en què s'ha aprovat el Pla Estratègic d'Instal·lacions juvenils de l'IVAJ, Albergs+.
Veure més
Xarxa Jove

L'IVAJ i l'Associació de Professionals de Joventut treballen en l'Estratègia valenciana de joventut

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha indicat que "les aportacions dels i les professionals de joventut constitueixen una visió enriquidora, realista i dinàmica a l'hora d'elaborar l'Estratègia valenciana de joventut".
Veure més
Xarxa Jove

Igualtat i el CVJ tracten amb les associacions juvenils musulmanes l'Estratègia valenciana de joventut

El secretari autonòmic d'Igualtat, Alberto Ibáñez, junt amb el director de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, i representants del Consell Valencià de la Joventut (CVJ) han mantingut una reunió amb les entitats juvenils musulmanes de la Comunitat Valenciana dins del procés de participació obert per a l'elaboració de l'Estratègia valenciana de joventut (EVJ).
Veure més
Xarxa Jove

L'IVAJ i el CVJ prossegueixen les trobades amb departaments de la Generalitat per a l'Estratègia Valenciana de Joventut

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, junt amb membres del Consell Valencià de la Joventut (CVJ), manté al llarg d'aquesta setmana deu reunions de treball amb diferents departaments de la Generalitat per a compartir les aportacions a l'Estratègia Valenciana de Joventut.
Veure més
Xarxa Jove

L'IVAJ i el CVJ es reuneixen amb departaments de la Generalitat per a l'Estratègia Valenciana de Joventut

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, juntament amb el director de Programes, Alejandro Sanchis, i la secretària del Consell Valencià de la Joventut (CVJ), Pilar Blasco, prossegueixen aquesta setmana una sèrie de reunions per a avançar en l'Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ).
Veure més