Xarxa JoveVoluntariat

Camps de voluntariat: una experiència única i repleta d'aprenentatges

Els camps de voluntariat de l'IVAJ ofereixen la possibilitat de conéixer gent, viure experiències noves i col·laborar en el desenvolupament d'un projecte amb contingut social a favor de la comunitat.

José María, Lucia, Aitana i Cristina ens expliquen totes les experiències i aprenentatges que han extret dels camps de voluntariat.

Quins aprenentatges heu extret dels camps de voluntariat?

En primer lloc, conéixer la cultura dels diferents pobles que han viscut en la nostra terra. Tambè, aprendre la importància que tenim com a voluntaris en aquests projectes, podent tirar una mà a tot un poble descobrint el seu passat.

Per últim, aprendre a conviure i treballar en equip amb gent que no coneixes i que és completament diferent a tu.

Què és el que més us ha agradat de l'experiència?

Tindre la possibilitat de conéixer a gent completament diferent. Aprendre coses noves tots els dies, ja siga en el treball o en la convivència amb els altres participants.

A més, poder acostar a gent jove el respecte per la nostra història, patrimoni i poder conéixer històries no tan conegudes sobre els diferents pobles de la Comunitat Valenciana.
Conéixer a altres 15 persones diferents a tu que al final acaben ocupant un lloc en el teu cor. I, per concloure, tindre la possibilitat de tornar a viure aquesta experiència després d'aquests temps tan difícils que ens ha tocat viure.

Camps de voluntariat: una experiència única i repleta d'aprenentatges