Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Encontre Ibèric-Insular de Corresponsals Juvenils, Benigànim

👉Dijous 15 d'abril de vesprada, Benigànim i els seus corresponsals va participar en el primer encontre Ibèric-Insular de Corresponsals Juvenils, organitzat per ERYICA, l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil d'Europa.🇪🇺 🎯Un dels objectius d'aquest grup, és impulsar i visibilitzar la informació juvenil entre iguals per la importància que suposa una informació descentralitzada i oferida per joves per a joves. 🤝I a més de passar-ho genial, també varen conéixer altres experiències i joves Corresponsals de la península, amb les mateixes tasques i funcions.

👉Dijous 15 d'abril de vesprada, Benigànim i els seus corresponsals va participar en el primer encontre Ibèric-Insular de Corresponsals Juvenils, organitzat per ERYICA, l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil d'Europa.🇪🇺

🎯Un dels objectius d'aquest grup, és impulsar i visibilitzar la informació juvenil entre iguals per la importància que suposa una informació descentralitzada i oferida per joves per a joves.

🤝I a més de passar-ho genial, també varen conéixer altres experiències i joves Corresponsals de la península, amb les mateixes tasques i funcions.

Encontre Ibèric-Insular de Corresponsals Juvenils, Benigànim Encontre Ibèric-Insular de Corresponsals Juvenils, Benigànim