Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Èxit en la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet

Durant el dimarts 28 i el dimecres de desembre s'ha de desenvolupat la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet, una activitat dirigida als xiquets i xiquetes, enguany amb canvi d'ubicació a l'aire lliure i amb totes les mesures de seguretat sanitàries
Gràcies a totes les persones voluntàries del moviment associatiu de Quart de Poblet i al personal tècnic que enguany ens heu acompanyat en una Fireta de Nadal tan especial, amb més de 200 voluntàries, que amb il·lusió i gran responsabilitat heu fet possible aquesta edició tan especial, adaptada a la situació actual, responsable i amb totes les mesures sanitàries. 
El gran esforç de les associacions participants, així com de les àrees municipals ha aconseguit que més de 3.700 persones, majoritàriament xiquets i xiquetes, adolescents i joves hagen pogut gaudir de les diverses activitats i tallers.
A més a més, en la Fireta hem tingut danses, batukada, campanadas, xanquers, personatges infantils, DJ feminista, un canta balla, i fins a un trobador.
Agrair especialment a les associacions A.M. L'Amistat, Ajuda als Pobles, AMPA Purísima Concepción, AMPA Villar Palasí, ARTIC, Associació Impuls, Centre Juvenil La Cebollera, Centre Juvenil Barranquet, Casa de Joventut Amagatall, Etnia Batukada, Club Balonmano Quart, Club Basket Quart-Manises., Club Patinaje Quart, Club Voleibol Quartà, Consell Municipal d'Infància, Creu Roja Aldaia, Esplai Sambori, Esplai Somriure, Liga per la Educación, Quart per l'Esport, i a totes les àrees i serveis municipals que han participat.
https://quartjove.quartdepoblet.es/gracies-per-una-fireta-de-nadal-2021-tan-especial/
Èxit en la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet Èxit en la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet Èxit en la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet Èxit en la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet Èxit en la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet Èxit en la Fireta de Nadal 2021 de Quart de Poblet