Xarxa JoveOci Educatiu

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: ALGEMESÍ DES DEL MEU BALCÓ.

Del 13 de maig al 30 de juny. Inauguració dijous 13 de maig a les 18’30h. Museu Valencià de la Festa.

Coincidint amb la fi de l’estat d’alarma, es presenta “Algemesí des del meu balcó”, una exposició que mostra les diverses mirades dels algemesinencs i algemesinenques des dels balcons i finestres de casa, durant el confinament de 2020 en temps de la pandèmia de la COVID-19.
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Algemesí va iniciar la campanya de promoció turística “Algemesí des de balcons i finestres” durant el confinament en 2020, animant a la participació dels algemesinencs i algemesinenques a compartir les seues vistes a les xarxes socials de l’Ajuntament i Algemesí És Turisme: Facebook i Instagram.

L’exposició “Algemesí des del meu balcó” mostra una selecció de 40 fotografies de les presentades durant el confinament de 2020 en temps de la pandèmia de la COVID-19.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc al claustre del Museu el dijous 13 de maig a les 18’30h, coincidint amb la fi de l’estat d’alarma.
Agraïm a totes aquelles persones que han participat en la campanya turística celebrada en 2020 i vos convidem a assistir a la inauguració de l’exposició fotogràfica “Algemesí des del meu balcó”. 

 

http://www.museuvalenciadelafesta.com/