Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA

La Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de Cullera llança esta exposició del III Concurs de Fotografia "FOTOLOVERS" per a difondre fotografies realitzades per gent jove amant d´esta pràctica o que simplement ha trobat un lloc i un bon moment a Cullera per a fer una fotografia.

La Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de Cullera llança esta exposició per a difondre fotografies realitzades per gent amant d´esta pràctica o que simplement ha trobat un lloc i un bon moment a Cullera per a fer una fotografia.

Estes són les 16 fotografies seleccionades amb les peces seleccionades per a fer aquesta exposició, on estaran exposades fins concloure les Festes Majors del 2023.

Les obres han estat seleccionades pel jurat composat per l´Associació Fotogràfica Xúquer i l´Associació Cultural La Penyeta i una fotògrafa del municipi.

 

Aquestes obres han sigut seleccionades pel jurat composat per l´Associació Fotogràfica Xúquer, L´Associació Cultural La Penyeta i una jove fotògrafa emprenedora.

 

Estes són les 16 fotografies seleccionades i estan exposades en el Parc Urbà de Sant Antoni, en la zona del Skatepark.:

L'ordre de les obres següents és el mateix que s'ha utilitzat per a penjar les fotografies en la exposició.

 

1.- Isabela Giraldo Fuentes.

2.- Marta Lledó Fabra.

3.- Eros Sapiña Renard.

4.- Natalia Bou Tchaptarova.

5.- Anna Rayevska Akulova.

6.- Marc Antonio Oltean.

7.- Irina Sánchez Chulio.

8.- Alejandro Esteban Sanjusto.

9.- Ana Vargas Bustos.

10.- Anna Collado Segura.

11.- Santi Canet.

12.- Miguel Piris Daniel.

13.- María Paula Medina Peña.

14.- Sara Femenía Pérez.

15.- Paula Criado Simó.

16.- Zaira Martínez Roldán.

EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA EXPOSICIÓ III CONCURS DE FOTOGRAFIA "FOTOLOVERS" CULLERA