Xarxa JoveVoluntariat

I REUNIÓ D'AMBAIXADORS I AMBAIXADORES JUVENILS DE LA MARINA BAIXA

Avui s'ha celebrat la Primera Reunió d'Ambaixadors i Ambaixadores Juvenils de la Marina Baixa on s'han pogut trobar joves i professionals tècnics de joventut de la zona per a començar en la implementació del programa comarcal dirigit a joves d'entre 18 i 30 anys i que té com a objectius principals: Fomentar la participació juvenil i crear espais de col·laboració comarcal, escoltar les demandes de la joventut, informar a la joventut de la comarca i millorar els Serveis d’Informació Juvenil.

Primer que tot, hem fet una ronda de presentacions per a trencar el gel i promoure un espai de confiança i coneixença. Seguidament, s'ha projectat un vídeo curt i explicatiu per a contextualitzar el programa en general i dotar de sentit la reunió, la qual cosa ens ha permés traçar les futures línies de treball amb les joves voluntàries. A més, hem treballat els interessos i motivacions del jovent en el programa mitjançant l'aplicatiu mentimeter i posterior espai de micro obert per tal d’aprofundir més detalladament. Especialment, han destacat la necessitat de conéixer projectes de voluntariat, recursos per a la mobilitat i formació per al creixement personal i professional.

També hem establit els canals de comunicació i hem acordat que la pròxima reunió serà el dissabte 21 de gener a les 16.30 hores en el Centre Juvenil de la Nucia.

I, per a finalitzar, podem concloure que ha sigut una reunió profitosa i que hem complit amb les expectatives inicials de les joves i les professionals.

Seguirem informant ...