Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

#LaMemòriaPerduda: Escape Room Somnis Nòmades

Somnis Nòmades: un Escape Room oníric per a una lectura africana.

Somnis Nòmades: un Escape Room oníric per a una lectura africana

Un Escape Room és sempre un moment d'emocions fortes: és l'inici d'una nova aventura, la posada en marxa d'una nova Lectura Oberta i el moment en què tot comença, i a més a més de manera lúdica!

Misteris, sorpreses, enigmes, proves… Enguany, #LaMemòriaPerduda, la lectura oberta en marxa sobre el llibre Germanet, va començar amb una invitació a endinsar-se en el món dels somnis, i per a això es va preparar un bon bagul ple de meravelles que vosaltres, tècniques i tècnics de joventut de l'IVAJ Carnet Jove, vau saber posar en marxa amb l'entusiasme que us caracteritza. Ens han encantat les fotos que ens heu fet arribar!

En aquesta ocasió, es tractava de travessar les fronteres de la vigília i endinsar-se ni més ni menys que en un sorprenents somni lúcid. Així, recorrent el món dels somnis, travessant deserts i territoris africans, els joves nòmades somiadors, sempre guiats per la saviesa del Xaman (la vostra, valentes tècniques i tècnics de joventut) i després de resoldre els misteris, enigmes i reptes del camí, van ser capaços d'arribar a les portes del Palau de la Memòria, on els esperava el començament de #LaMemòriaPerduda.

Quasi 100 participants, amb una edat mitjana de 15 anys, van acceptar el repte d'iniciar-se en aquest repte oníric, encara que va haver-hi també adults participant! Per descomptat, tot això no hauria pogut ser possible sense vosaltres, i per això us manem un gegant GRÀCIES, i una abraçada especial a les nostres estimades Silvia, Rosa, Laura, Raquel i Elma, pel seu entusiasme i suport i, sobretot, per ser les millors xamanes possibles. Gràcies de cor!

I recordeu: #LaMemòriaPerduda continua en Llibreria Oberta.

Àfrica us Espera!

______________________