Xarxa JoveM'Importa

L'IVAJ s'il·lumina de blau contra els delictes d'odi

El 22 de juliol es commemora el Dia Europeu de les Víctimes de Crims d'Odi i l'IVAJ s'uneix a la iniciativa de Moviment contra la Intolerància il·luminant de blava la seua seu de València
L'IVAJ, ha il·luminat esta matinada de color blau la seua seu central a València per a unir-se a la campanya 'La Tolerància acaba amb l'odi', promoguda per Moviment contra la Intolerància amb motiu del desé aniversari de la massacre d'Oslo i Utoya este 22 de juliol.
 
En la data en què es commemora el Dia Europeu de les Víctimes de Crims d'Odi, proclamat pel Consell d'Europa; el director general de l'IVAJ ha destacat que "és necessari expressar la solidaritat, mantindre viva la memòria de les víctimes dels crims d'odi i al mateix temps construir dia a dia una societat diversa, oberta i plural".
 
L'IVAJ s'uneix així a Moviment contra la Intolerància que promou diverses accions amb l'objectiu de visibilitzar a les víctimes de la intolerància criminal, dignificar la seua memòria i fer una crida al compromís necessari de les institucions, societat civil i ciutadania per a previndre i abordar una problemàtica que ataca a la dignitat de les persones, menysprea la diversitat humana i soscava la convivència democràtica.
 
Esta iniciativa té molt presents últims successos tràgics com els assassinats de Younes a Mazarrón i de Samuel a la Corunya. L'IVAJ tornarà a il·luminar-se de blau contra els delictes d'odi.