Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

🏳️‍⚧️ 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 🏳️‍⚧️ Amb motiu del pròxim 𝟯𝟭 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗿ç, 𝗗𝗶𝗮 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗩𝗶𝘀𝗶𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta iniciem una 📢 campanya informativa sobre aquest col·lectiu.

🏳️‍⚧️ 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 🏳️‍⚧️

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️Joves, amb motiu del pròxim 𝟯𝟭 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗿ç, 𝗗𝗶𝗮 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗩𝗶𝘀𝗶𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta iniciem una 📢 campanya informativa sobre aquest col·lectiu.

✅ Amb aquesta campanya es tracta de promoure el respecte i la tolerància 🤝🏼 cap aquestes persones donant a conèixer la seua realitat, així com previndre qualsevol tipus de manifestació d’odi cap al col·lectiu.

💬 Hui compartim amb vosaltres alguns dels conceptes que, de segur que alguna vegada heu escoltat al voltant de la comunitat trans. Els conegueu tots❓🤔

💟 A la Ribera Alta respectem i acceptem totes les identitats i expressions de gènere, i defenem els drets del col·lectiu rebutjant qualsevol expressió de discriminació.

🗣 Jove, pots ser qui vullgues ser! 🧑🏻👩🏼

👭🏻👬🏻 Voleu conèixer i aprendre un poc més sobre la comunitat trans❓👉🏼Ací teniu unes quantes recomanacions de sèries i pel•lícules que parlen sobre aquesta temàtica i que ens mostren la realitat del col•lectiu 🏳️‍⚧️

✅ 𝗣𝗲𝗹•𝗹í𝗰𝘂𝗹𝗲𝘀:

-𝘽𝙤𝙮𝙨 𝙙𝙤𝙣’𝙩 𝙘𝙧𝙮 (1999).
-𝙏𝙧𝙖𝙣𝙨𝙖𝙢𝙚𝙧𝙞𝙘𝙖 (2005).
-𝙋𝙧𝙞𝙨𝙘𝙞𝙡𝙖 𝙧𝙚𝙞𝙣𝙖 𝙙𝙚𝙡 𝙙𝙚𝙨𝙞𝙚𝙧𝙩𝙤 (1994).
-𝙏𝙤𝙢𝙗𝙤𝙮 (2011).

✅ 𝗦è𝗿𝗶𝗲𝘀:

-𝙋𝙤𝙨𝙚.
-𝙑𝙚𝙣𝙚𝙣𝙤.
-𝙃𝙞𝙨𝙩𝙤𝙧𝙞𝙖𝙨 𝙙𝙚 𝙎𝙖𝙣 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙘𝙞𝙨𝙘𝙤.
-𝙍𝙪𝙋𝙖𝙪𝙡’𝙨 𝘿𝙧𝙖𝙜 𝙍𝙖𝙘𝙚.

🎞️ Heu vist alguna❓Comenteu-nos que us han paregut! Si conegueu alguna més també podeu fer-nos les vostres pròpies recomanacions als comentaris 💬

👉🏼 A més a més, us facilitem informació d’alguns comptes d’Instagram de persones trans de referència ⚧ Als perfils de les seues xarxes socials, hi trobareu els testimonis de persones que conten les seues experiències personals i el seu dia a dia.

✅ 𝗔 𝗾𝘂𝗶 𝘀𝗲𝗴𝘂𝗶𝗺❓

@lajedet
@hugoarquero
@elliotpage
@lavernecox

💟 A la Ribera Alta reivindiquem que el fet de nàixer amb un sexe no determina el teu gènere 🧑🏻👩🏼 La llibertat d’elecció i expressió és un dret.

📢 Una de les principals reivindicacions 💪🏽 del col•lectiu trans ⚧️ passa per despatologitzar la seua condició. És a dir, eliminar el vincle entre la seua identitat de gènere i un trastorn mental. La transsexualitat va ser classificada com a trastorn mental 🧠 en els anys 80 i ha continuat amb aquesta etiqueta fins al 2018, quan l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va actualitzar el seu manual 📖 sobre la qüestió.

➡️ Finalitzem la campanya parlant de persones del col•lectiu que han fet història 👩🏻‍💼👱🏻‍♀️ Han sigut persones que han lluitat pels seus drets, pioneres en la demanda de la llibertat d'un col•lectiu que ha sigut sempre perseguit i rebutjat per la societat. Gràcies a elles, que han sigut exemple per a milers de joves i han fet els primers passos cap a la igualtat i el reconeixement:

-𝙇𝙞𝙡𝙞 𝙀𝙡𝙗𝙚.
-𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙣𝙚 𝙅𝙤𝙧𝙜𝙚𝙣𝙨𝙚𝙣.
-𝘾𝙖𝙧𝙡𝙖 𝘼𝙣𝙩𝙤𝙣𝙚𝙡𝙡𝙞.
-𝘾𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙣𝙖 𝙊𝙧𝙩𝙞𝙯 (𝙇𝙖 𝙑𝙚𝙣𝙚𝙣𝙤).
-𝙀𝙡𝙡𝙞𝙤𝙩 𝙋𝙖𝙜𝙚.

💟 A la Ribera Alta expressem que tota persona té dret a que la seua identitat de gènere siga reconeguda, a desenvolupar la seua vida d’acord amb la seua identitat i a ser tractada amb respecte 🏳️‍⚧️ ❤️

👉🏼 Des del 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗮𝗻𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮 volem agrair a totes les persones joves, entitats, departaments, i també població en general, per donar suport a aquesta campanya i contribuir amb la seua difusió 👭🏻👬🏻👫🏻 Esperem que us haja sigut d'utilitat. Gràcies a totes i tots per ajudar-nos a visibilitzar la realitat de les persones trans 🧑🏻👩🏼👏🏼

https://www.instagram.com/p/CNHlr6ABCZO/
𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗭𝗔𝗖𝗜Ó 𝗣𝗘𝗥 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗜𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.