Organitza
Informació
PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA"
Joves! El passat divendres 5 de març, les tècniques i tècnics de Joventut de la Ribera Alta vam assistir a la formació de Life Terra @lifeterra_europe , a La Casella (Alzira), per a convertir-nos en autèntics/ques Terra Leaders!
Professionals de diferents ajuntaments i de la mancomunitat (Joventut Ribera Alta) ens vam ajuntar per sumar-nos a aquest ambiciós, però necessari projecte, que té per objectiu plantar 500 milions d'arbres fins a 2025.
A aquest event ens han explicat com organitzar i desenvolupar una plantació, tipus d'arbres i com solventar els problemes que poden sorgir.
A més a més, hem comptat amb el suport d'Interpreta Natura @interpretanatura , que ens ha ajudat a conèixer millor els nostres paratges i espècies, i ens ha contat tots els projectes que porten endavant des de la seua associació.
Moltes gràcies a les dues entitats!
Centre d'Informació Juvenil d'Alzira
Ajuntament d'Alzira
Ajuntament de Montserrat
CIJ Ajuntament de Carcaixent / CASAL JOVE
Ajuntament de Carcaixent
Espai Jove Algemesí
Ajuntament d'Algemesí
Ajuntament d'Algemesi
Punt Jove Guadassuar
Ajuntament de Guadassuar
Joventut Ribera Alta
Mancomunitat Ribera Alta
GVA IVAJ
Life Terra
Interpreta Natura
https://www.instagram.com/p/CMURmU6BHB6/
PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.