<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=118" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=118" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1963 elements trobats
Xarxa Jove

Curs “De la idea a la posada en marxa”.

Amb un enfocament eminentment pràctic, cerca proporcionar una informació completa i útil que resolga els seus dubtes sobre els aspectes clau a l'hora de llançar-se al món de l'emprenedoria. En ell s'aborden àrees tan diverses com l'estratègia i planificació, el finançament, l'estructura jurídica o el màrqueting digital.
Veure més
Xarxa Jove

Taller: Com professionalitzar les teues xarxes socials.

Aquest curs té una doble perspectiva: d'una banda, aquelles persones que vulguen fer de la gestió de les xarxes socials la seua professió, aprendran les claus de l'èxit en espais com Facebook o Instagram i, d'altra banda, els qui vulguen obtindre resultats professionals d'aquestes mateixes xarxes socials, al costat d'altres com *Linkedin, Whatsapp o Google *My *Business, també aprendran a fer-ho.
Veure més
Xarxa Jove

Señora de Rojo con Fondo Gris. (teatre)

Aquesta obra teatral és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seua pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seua emoció, pel camí recte i simple de la veritat.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Curs: Mesurament exercisc empresarial mitjançant l'eina Triple Balanç.

Fins ara les empreses havien mesurat l'impacte de la seua activitat posant el focus únicament en els resultats econòmics. A causa d'una major sensibilització i a una visió més holística de l'empresa, les companyies comencen a avaluar les seues activitats seguint una metodologia que té en compte, a més dels aspectes econòmics, el seu impacte social i mediambiental. Aqueixa metodologia es denomina Triple Balanç.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

No et fiques en política: El nou tour.

EL NOU TOUR, que és com han decidit anomenar-ho, és una ostentació d'originalitat i frescor. És una mescla d'allò polític i frívol. Un xou en el qual, voluntària o involuntàriament, acabaran demostrant com de difusa és la línia entre tots dos conceptes.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

"PINOCCHIO".

El grill és el company-consciència acompanya a Pinotxo i compte la història de la marioneta als xiquets. Els contes tradicionals han sigut sempre una eina fantàstica per a l'educació en valors. El Principal transforma l'Hall del Teatre en un nou espai d'exhibició on els xiquets puguen divertir-se i aprendre anglés.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

EL SASTRET VALENT.

El sastret valent, les seues aventures i les seues cançons despertaran en els xiquets riures i somriures, sorpresa i tendresa. Ogres o mosques, príncep o sastre? Res és el que sembla! Els contes tradicionals han sigut sempre una eina fantàstica per a l'educació en valors. El Principal transforma l'Hall del Teatre en un nou espai d'exhibició on els xiquets puguen divertir-se i aprendre anglés.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Teatre Arniches d'Alacant - Programació d'octubre 2020.

Programació cultural del teatre Arniches d'Alacant durant el mes d'octubre: Representacions teatrals i recitals de música i poesia.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Fòrum Jove " Associacionisme i participació juvenil. la Covid 19 i el nou curs", dijous 24 de setembre

Fòrum Jove " Associacionisme i participació juvenil. la Covid 19 i el nou curs", dijous 24 de setembre a les 19 hores a Quart Jove. Comença un nou curs i us proposem tornar a trobar-nos en el Fòrum Jove i reflexionar sobre els reptes que tenim al respecte les persones joves i les associacions juvenils en aquest moment.
Veure més
Xarxa Jove

Massanassa reanuda la formació presencial del programa JOOP - Jove Oportunitat

Les sessions dirigides per una pedagoga es realitzaran a l’Espai Jove de Massanassa (Pl. País valencià, 5), i serviran per a dissenyar un projecte de vida, acadèmic i laboral, mitjançant la metodologia del 'coaching' actitudinal.
Veure més