<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=123" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=123" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1410 elements trobats
Xarxa JoveM'Importa

Concurs Literari i Concurs d’Il·lustració sobre la desertificació i el despoblament rural.

Desertificació i despoblació, dos problemes en un, centren el XIV concurs escolar literari i de dibuix del Consell Valencià de Cultura. Es tracta de processos de naturalesa distinta, però en els quals l’actuació de l’home, per acció o omissió, influeix de manera decisiva.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

La biblio de Picassent obri de nou les seues portes

LA BIBLIO OBRI DE NOU LES SEUES PORTES! A més ho fa amb horari especial d'exàmens: Dl. a Dv. de 9 a 14 h i de 16 a 22 h. Ja podem disfrutar de la Biblioteca Municipal amb unes instal·lacions renovades per millorar l'experiència d'usuaris/àries. Gràcies per la vostra paciència! VOS ESPEREM!
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Picassent municipi protegit contra la violència de gènere

Picassent forma part, des de 2018, de la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere. Les diferents vies d'entrada al poble estan senyalitzades amb un cartell a on es pot llegir “Municipi protegit contra la violència de gènere”. Un distintiu atorgat per la Diputació de València i que fa d'esta localitat un espai a on es treballa l'erradicació del masclisme i la violència contra la dona. Esta senyalització la podem trobar a les quatre entrades principals del poble: avinguda de l'Omet, avinguda del Palleter, a la rodona d'entrada de l'Avinguda Nord i metres abans de la rodona de l'Om de Picassent. Picassent és un dels municipis que constitueixen, des de 2018, la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, un organisme format per 49 localitats d’11 comarques de la província. L'objectiu d'esta xarxa és fomentar el treball conjunt entre municipis contra la violència masclista, a més de destinar diferents ajudes econòmiques a programes socials que busquen erradicar esta xacra social.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Programa Cultural Hivern 2020 a Albalat de la Ribera.

Programació Cultural Hivern 2020. Albalat de la Ribera. Sol·licitat el teu abonament de temporada per sols 8€ a les oficines municipals del 13 al 19 de gener.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Taller de creativitat i expressió corporal

inscripció prèvia fins al 24 de gener en l'espai jove d'albaida o en el correu [email protected]
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Curs: Masculinitat.

Revisar de manera crítica la masculinitat tradicional o hegemònica i conéixer a les principals línies d'investigació i conclusions dels estudis sobre masculinitats. Debatre sobre les resistències i els avanços masculins cap a la igualtat en diferents àmbits: familiar, laboral i social, analitzant els nous models de masculinitats existents en la nostra societat en l'actualitat des de la perspectiva de gènere.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Curs: Violència de gènere.

Identificar les relacions afectius-sexuals com a espais de comunicació humana de creixement i llibertat i no com a submissió d'un sexe a un altre. Plantejar les relacions afectiu-sexuals des de la perspectiva de gènere, en el respecte i la igualtat i promoure així el rebuig a la violència en les relacions de parella.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Igualtat de gènere i feminismes.

Conéixer les bases de comportaments i idees sobre relacions desigualitaries entre els sexes en el nostre entorn social per a poder oferir una educació que busque la igualtat efectiva entre dones i homes, i permeta noves formes de feminitat i de masculinitat no sexistes.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

La Casa de les Dones de Xàtiva publica la seua programació Gener-Març 2020

Càpsules, espai de creixement personal, espai digital i tecnològic, espai artístic i creatiu etc. Tot açò i més és el que podem trobar a la casa de les dones de Xàtiva. Informa't!
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Curs: IGUALTAT DE GÈNERE I FEMINISMES

Conéixer les bases de comportaments i idees sobre relacions *desigualitarias entre els sexes en el nostre entorn social per a poder oferir una educació que busque la igualtat efectiva entre dones i homes, i permeta noves formes de feminitat i de masculinitat no sexistes.
Veure més