<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=124" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=124" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1963 elements trobats
Xarxa JoveM'Importa

🚩 𝙅ORNADES SOBRE 𝙈EMÒRIA 𝙃ISTÒRICA '𝟮𝟬.

➡️ Des de la 𝗥𝗲𝗴𝗶𝗱𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮 d'Albalat de la Ribera s'han organitzat per a aquest cap de setmana unes jornades de Memòria Històrica! 📍A més, recordaran i homenatjaran la figura del seu veí Bernabé Sanchis Fuertes, deportat a un camp de concentració nazi!
Veure més
Xarxa Jove

Elx Jazz Festival 2020

Un esdeveniment que concentrarà les actuacions d'intèrprets de referència no sols a nivell autonòmic i local sinó internacional, amb cinc concerts, tres d'ells protagonitzats per dones i dues per home.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🌊 𝗝𝗢𝗥𝗡𝗔𝗗𝗘𝗦 𝗗𝗘 𝗖𝗢𝗡𝗩𝗜𝗩È𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗔 𝗟𝗔 𝗠𝗔𝗥 𝗣𝗘𝗥 𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘𝗦.

🚩 @gvaivaj subvenciona aquesta activitat per a gent jove. Es realitzaran 𝗱𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 𝟯 𝗱𝗶𝗲𝘀 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝘀 𝗿𝗲𝗹𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗱𝗲𝘀 𝗮𝗺𝗯 𝗹𝗮 𝗺𝗮𝗿: surf, pàdel surf... totalment gratuït per a joves entre 8 i 30 anys, durant la 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿𝗮 𝘀𝗲𝘁𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗱'𝗮𝗴𝗼𝘀𝘁.
Veure més
Xarxa Jove

FESTIVAL DE JAZZ DE DÉNIA

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🔭 𝗢𝗕𝗦𝗘𝗥𝗩𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜 𝗮𝗺𝗯 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗦𝗖𝗢𝗣𝗜.

Vols anar a la 𝗟𝗟𝗨𝗡𝗔?🌝. Vols vore les 𝗲𝘀𝘁𝗿𝗲𝗹𝗲𝘀? ⭐. T'agradaria passejar pels anells de 𝗦𝗮𝘁𝘂𝗿𝗻? ☄️. Doncs ho pots fer sense eixir del poble. L'Ajuntament '𝗔𝗹𝗯𝗮𝗹𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 et convida a vore el proper dia 24 de juliol a les Noves Escoles. No et quedes a la Lluna i telefona o envia WhatsApp al 674763721 📞 per a reservar ‼️‼️. 👥 Els grups seran reduïts i ens explicaran tot el que anem veient 👀. ⏱️ Els horaris d'observació seran a les 21.45 h, a les 22.30 h i a les 23.15 h.
Veure més
Xarxa Jove

CONVOCATÒRIA DELS PREMIS TORRELLANO TALENTS 2020.

L'objecte principal per a dur a terme aquest esdeveniment, és la promoció d'activitats on es valore la creativitat i l'esforç per a la superació personal, desenvolupant al mateix temps una cooperació entre els joves de Torrellano i la comunitat on viuen, fomentant la participació, associacionisme i voluntariat.Bases reguladores: Bases d'execució del Pressupost Exercici vigent, publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant del 21 de gener de 2020.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

PFCB ARRAJAMENTS I ADAPTACIONS EN PECES I ARTICLES DE TÉXTIL I PELL

Apunta't a una experiència en la qual descobriràs el món de la moda, des de la creació de dissenys fins a la confecció d'aquests.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Escape Room a la Zona Jove EL DAU d'Alcàsser

Nou Escape Room a la Zona Jove EL DAU d'Alcàsser (dies 1, 2, 8 i 9 d'agost)
Veure més
Xarxa Jove

10É VORAMAR STREET JAZZ FESTIVAL

Arranca a Teulada Moraira la desena edició del Voramar Street Jazz Festival el 20 de juliol i per a celebrar l'aniversari hi haurà novetats: s'àmplia del nombre de concerts i dies, així com la participació a noves bandes. En total, el festival sumarà 28 concerts en set ubicacions diferents del municipi.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

L'IVAJ col·labora amb la Xarxa Joves.net per a la posada en marxa de dos programes pilots de corresponsals juvenils i d'itineraris d'igualtat

*El Consorci Joves.net facilita recursos d'informació i participació per a joves *L'IVAJ destinarà un total de 37.000 euros per al desenvolupament del programa
Veure més