<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=3" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=3" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1334 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

Visita a la gatera municipal i "plogging"

Aquest dimecres dia 8 de febrer, l'alumnat de 4rt d'ESO realitzarà una visita a la gatera municipal on una de les voluntàries ens farà una xerrada explicant com obtenen els aliments i les medicines per als gats i de quines maneres poden participar els i les joves. Aquesta activitat continuarà amb el "plogging". "Plogging" és una combinació de trotar amb recollir fem. Aquesta és una de les activitats que junt amb l'IES hem preparat per celebrar el mes mediambiental.
Veure més
Xarxa Jove

TALLER ASESORAMIENTO ITINERARIOS EDUCATIVOS Y SALIDAS PROFESIONALES ESPAI JOVE NÀQUERA

Tienes dudas respecto a qué pasos has de dar para seguir tus estudios? Quieres conocer posibles salidas profesionales? Quieres información sobre los posibles itinerarios educativos? Apúntate al taller que hemos organizado el próximo 24 de febrero en el Espai Jove. Inscripción previa WhatsApp 667303539 (Plazas limitadas).
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

EXHIBICIÓ FUTBOLÍ ESPAI JOVE NÀQUERA

Bon dia!!! El pròxim 18 de febrer en el Espai Jove tindrem una "EXHIBICIÓ DE FUTBOLÍ" per tal de conèixer millor aquest joc gràcies a l´entitat Futbolín Valencia. Activitat oberta sense inscripcions. Vos esperem!!
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

JOOP 2023

Nova edició del programa Jove Oportunitat
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Jornada autonòmica APS a Quart de Poblet, dissabte 25 de febrer.

Jornada autonòmica APS a Quart de Poblet, dissabte 25 de febrer. APS: MILLOREM ELS NOSTRES PROJECTES I GUANYEM, COHESIÓ SOCIAL.COMENCEM ENGUANY amb una invitació especial, tornem a la presencialitat, a veure’ns de prop, al voltant de l’Aprenentatge-Servei i de les Jornades que teníem pendents de l’any anterior.
Veure més