<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1370 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

CINE COSPLAY en Sant Vicent del Raspeig

Cine cosplay el 23 de Julio a las 17:30 en el CRJ Los Molinos de Sant Vicent del Raspeig. Ven disfrazado y llévate tu regalo
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

I Pla Jove de la Mancomunitat de la Ribera Alta - Primeres respostes.

I Pla Jove de la Mancomunitat de la Ribera Alta. Primeres respostes. #Joves sabem que teniu molt més a dir! Participeu a l'enquesta perquè us puguem ajudar.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CARNET JOVE A MONTROI, CATADAU / LLOMBAI / ALFARP I REAL: VINE A PEL TEU !! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CARNET JOVE A MONTROI, CATADAU / LLOMBAI / ALFARP I REAL: VINE A PEL TEU !! IMPORTANT: Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Montroi, Catadau / Llombai / Alfarp i Real.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

L'art emergent irromp a Algemesí

SIS JOVES ARTISTES REFLEXIONEN SOBRE ELS DIFERENTS LLENGUATGES DE L'ART ACTUAL EN LA PROGRAMACIÓ D'ESTIU DE LA SALA D'EXPOSICIONS MUNICIPAL – CASINO LLIBERAL.
Veure més
Xarxa Jove

#NosaltresSumem: la nova campanya de l'IVAJ és disenya baix la metodologia Design Thinking

En l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) acabem de presentar la nostra última campanya amb l'etiqueta #NosaltresSumem, un vídeo que visibilitza la realitat i el comportament que ha tingut la gent jove durant la pandèmia.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

VI EDICIÓ DEL CONCURS NACIONAL DE FOTOGRAFIA “CIUTAT D'ORIHUELA”, 2021 DINS DE LES IV JORNADES FOTOGRÀFIQUES “FOTORÀPID 2021”.

Podran participar en aquest concurs les persones majors d'edat amb nacionalitat espanyola i residents a Espanya. Els participants hauran de declarar responsablement no trobar-se incursos en cap de les prohibicions per a percebre subvencions establides en l'article 13 de la Llei 38/2003, així com que es troben al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social i del compliment de les obligacions per reintegrament de subvencions. .
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Playlist Spotify Centre Municipal d'Esports Cullera

Eres usuari/a del Centre Municipal d'Esports?🏋‍♀ Saps que tenim una playlist a Spotify per escoltar música? 🎧 👉🏽Descarrega't l'app d'Spotify i registra't amb les teues dades. 👉🏽 Entra a la Playlist "Centre Municipal d'Esports Cullera" en este enllaç https://spoti.fi/3hlOpdo
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

ACTIVITAT COMARCAL DE JOVENTUT "Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

ACTIVITAT COMARCAL DE JOVENTUT "Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental". El passat dijous 08/07/2021 va tindre lloc, al municipi de Castelló, l’activitat comarcal de joventut "Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental", organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta i la Xarxa Jove de @gvaivaj , en col·laboració amb els ajuntaments, CIJs i PIJs del territori. La jornada va consistir en tallers educatius sobre fauna fluvial i restauració de bosc de ribera, a càrrec de la @fundaciolimne , i píndoles informatives d'associacions mediambientals a la comarca de la Ribera Alta, com ara l’associació “La Ribera en Bici – Ecologistes en Acció” i l’associació @interpretanatura . L’activitat ha resultat ser tot un èxit de participació entre la joventut, on més de 40 joves de la comarca han aprés sobre la importància del voluntariat mediambiental i la situació que vivim respecte a l'emergència climàtica, i la necessitat de portar a terme accions individuals i col·lectives per a la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. L’activitat de voluntariat es porta a terme per a la preparació del IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2021 "Canvi Climàtic", que tindrà lloc al mes d'octubre al municipi de La Pobla Llarga, on continuarem treballant aquesta temàtica entre les i els joves.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Joopers de ruta per Algemesí.

Visita dels joopers a empresses i comerços d'Algemesí.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariat

Cullera inicia el voluntariat Mediambiental

L’Ajuntament de Cullera inicia el seu Voluntariat Mediambiental de la mà de la Regidoria de Participació Ciutadana
Veure més