<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1965 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

Cursos de cuina saludable a Canals

L'Ajuntament de Canals, gràcies al Programa S'Activa, ha organitzat unes jornades gratuïtes per a aprendre a cuinar de manera saludable que tindran lloc al setembre i octubre. Les classes dels dies 2/9/23/30 de setembre i 7/21/25/28 d'octubre estaran dirigides a adults i es duran a terme en el mercat municipal a les 10.30 hores. El 14 d'octubre, al matí i en el context de la Fira Comercial, els menors de 18 anys podran divertir-se cuinant mentre aprenen receptes nutritives i beneficioses per a la salut. Les inscripcions s'han de realitzar a l'Ajuntament de Canals, indicant els dies concrets en els quals es vol assistir als tallers.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariat

Benvinguda als voluntaris i les voluntàries ambientals d'aquest estiu a Canals

El Centre Cultural Ca Don José va acollir ahir la benvinguda als voluntaris i a les voluntàries ambientals que cuidaren els paratges de Canals al llarg d'aquest estiu. En total, conformaran un equip de més de 40 persones. El nou regidor de Medi Ambient, Ricardo Carbonell, va ser present juntament amb personal tècnic de l'Ajuntament de Canals i agents mediambientals de la conselleria de Medi Ambient. A més d'agrair-los la seua presència i d'introduir-los la que *serà la seua tasca, se'ls va impartir una formació inicial a càrrec del Grup *Vaersa. Els i les participants s'encarregaran de tasques de vigilància de les masses forestals del terme de la localitat i de divulgació, informació i conscienciació en matèria de Pla de Cremes de Canals o de com cuidar de l'entorn. Donaran així suport als equips d'emergència en la prevenció i resposta davant incendis forestals.
Veure més
Xarxa Jove

El Centre Cultural Calixt III de Canals acollirà el dijous 20 de juliol, a les 19.00 hores, la gala de lliurament de diplomes als alumnes i les alumnes amb millor expedient acadèmic dels centres educatius del poble durant el curs 2022/2023.

Es reconeixerà a l'alumnat de les etapes de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i de l'escola d'adults del poble. Els premiats i les premiades rebran un xec per valor de 50 € per a material escolar i 15 € de descompte en establiments de l'associació de comerciants i empresaris de Canals, *Associem. En l'etapa primària *seran guardonats Sofia Ballester Bru, Diego Martínez Navarro i Pau López Casanova del col·*legi *Calixte III; Mar Cerdà Sánchez, Maria Martinez Real, Eva *Araque Cabrera, *Aroa Martínez Carrillo i Maria Gómez Garcia del col·*legi CEIP José Molla; Aitana Albuixec Palop i Gerard Durà *Escalera del col·*legi Vicente *Rius *Guillemes; Teresa Mira *Valles, Mateo *Estevan Roselló del col·*legi Cervantes, i Paula Micó *Perucho i Alexandra *Yordanova *Toteva del col·*legi Sant Antoni *Abat. Passant a l'etapa *secundària obligatòria, els millors expedients són per a Rodrigo Vila *Munera i *Alegria *Llobell Ortega del col·*legi Sant Antoni *Abat; Elia Calatayud Nieto i Andrea Ruiz Hidalgo del Cervantes; Marta Jarque Vila i Sandra Argente Martinez de l'IES Francesc Gil, i *Telma Fernández Sanchis i Alba Pineda Micó de l'IES *Sivera Font. En batxillerat, Ana Talavera Arnau i Yolanda Peris Esteve de l'IES Francesc Gil i els alumnes de l'IES *Sivera Font Joan Miquel Gil Gil i Andreu *Argent Castillo. Quant als cicles formatius, *recibiran el seu reconeixement *Valentina *Luciana Vera *Leguiza, Herminia Garcia García, Maria Arnau Blasco, María *Jesica *Fasanar Real, María Concepción Bas Olmo i Maria Asensio Torres de l'IES Francesc Gil, i Olga Albiñana Calabuig, Lorena *Castellano Ripoll, Elisabeth Ureña Alves i Natalia Ribera Revert de l'IES *Sivera Font. Finalment, del Centre de Formació de Persones Adultes de Canals es *distinguirà a Maite Juan Martí i Laura *Escalera *Arándiga. L'acte servirà també per a homenatjar cinc docents jubilats enguany en els diferents centres educatius de Canals. L'objectiu, en paraules del regidor d'Educació, *Edu Badal, és “reconéixer tota una vida d'ensenyar, d'educar, en definitiva, de contribuir a la formació de les generacions més joves, els homes i dones del futur del nostre poble, a través d'una lloable trajectòria professional".
Veure més
Xarxa Jove

🙌 CONCLOU EL CURS DE MONITOR D'ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE (MAT) A CANALS

Setmanes enrere s'encetava la formació del curs MAT que s'ha dut a terme durant tot el mes de juliol al Centre Jove de Canals. Aquest ha proporcionat a tots els participants coneixements d'organització, dinamització i avaluació d'activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut. Per la seua part, l'empresa ABAST, qui ha estat l'encarregada de la formació, ha traslladat a l'ajuntament que ha estat molt fàcil treballar amb tots ells, ja que l'empatia, la col·laboració i l'equip que han format ha fet senzilla no solament la participació, sinó també la instrucció. 🔜 Donada l'alta demanda del curs, i les valoracions tan positives que s'extrauen d'aquest, des del Consistori ja estem posant-nos mans a l'obra en preparar la vinent formació!
Veure més
Xarxa Jove

Cursos MAT i DAT - Ajuntament de Canals

L'Ajuntament de Canals organitza de nou els cursos MAT i DAT per a aquest estiu. Les inscripcions es poden realitzar fins al 23 de juny escanejant els QRs que trobareu als cartells juntament amb tota la informació sobre els cursos, que seran impartits per l'Escola Abast Animació. El MAT habilita a treballar com a monitor/a dins de l'àmbit de l'animació sociocultural. El DAT habilita els i les qui ja disposen del diploma MAT a treballar com a director/a dins de l'àmbit de l'animació sociocultural.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

L'Ajuntament organitza una nova eixida gratuïta per a realitzar activitats a l'aire lliure

Després de l'èxit de les últimes convocatòries, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals ha organitzat una nova eixida per a realitzar activitats a l'aire lliure. En aquesta ocasió es durà a terme a la Via Ferrata de Gandia. La inscripció, que es pot realitzar ja en aquest enllaç, és gratuïta i està limitada a 15 places per dia. En dues jornades, el dissabte 29 d'abril i el diumenge 7 de maig, joves d'entre 12 i 30 anys podran gaudir de tirolina, ràpel, creuar ponts i molt més. L'activitat inclou el transport i l'assegurança. Per a més informació es pot consultar al mail [email protected].
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

👨🏼‍🏫 CA DON JOSÉ ACULL LES JORNADES D'ORIENTACIÓ PER ALS CENTRES D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA - Canals

👉🏼 Alumnes dels centres d'educació secundària de Canals han assistit al llarg d'aquesta setmana a la Fira Orienta't, unes jornades que ha acollit el Centre Cultural Ca Don José on han pogut informar-se de les opcions formatives que se'ls ofereixen una vegada acaben els seus actuals estudis.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🔊EIXIDA A LA NEU!!❄️⛷️ - Canals

ℹ️Des de la regidoria de Joventut, s'ha organitzat un viatge d'anada i tornada a Javalambre, per tal de gaudir d'un dia de neu i esquí. 🗓️ Es realitzarà el dia 25 de febrer amb eixida a les 7.00h del matí davant de l'IES Sivera Font de Canals. 🗣️ El preu és de 54 € i inclou: autobús d'anada i tornada, Forfait, assegurança en pista, lloguer del material d'esquí i/o snow, lloguer de casc, guia coordinador de grup i 1 menú al restaurant de les pistes. ⚠️Les inscripcions es duran a terme a l'Agència de Viatges la Costera: 📍Avd. Vicente Ferri, nº23 de Canals 📲Telèfon: 962240217 ‼️Termini d'inscripcions fins al 22 de febrer. 🤩☃️Anima't a gaudir d'una jornada diferent!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Exposició Què portaves posat? en commemoració pel 25N - Quart de Poblet

En commemoració pel 25N, dia internacional de l'erradicació de la violència contra les dones, el Consell Jove de Quart de Poblet, la Casa de Joventut l'Amagatall i les voluntàries del Cos Europeu de Solidaritat, en col·laboració amb Quart Jove i la Casa de la Dona, han preparat una intervenció artística destinada a visibilitzar la violència sexual que pateixen les dones al llarg de la vida i que vol desmuntar patrons sobre la violència sexual cap a les dones.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER CREA EL TEU CURRICULUM NÀQUERA

📣 TALLER "CREA EL TEU CURRÍCULUM" 📣 📝¿Vols deprendre a redactar el teu Currículum @Vitae i no saps per on escomençar? ¿O...t'agradaria innovar en la creació del teu perque s'ha quedat antiquat? 🫵🏻¡Este taller és per a tu! T'ensenyem tot lo que necessites saber per a poder dissenyar el teu propi CV. 🗓️ 17 de Novembre a les 18:00h en el Espai Jove. 📲 Envía un WhatsApp al 667303539 per a inscriu-ret. *Aquest taller va dirigit a majors de 16 anys. ¡Ens vegem!
Veure més