<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1334 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

II FÒRUM JOVE de la MANCOMUNITAT DE SERVEIS SOCIALS MARINA BAIXA I AJUNTAMENT DE CALLOSA D'EN SARRIÀ

Ahir va tindre lloc el II Fòrum Jove de les entitats Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa i l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià. Les temàtiques que es van abordar va ser activitats d'oci educatiu i voluntariat. Vam comptar amb la presència de voluntaris de l'Associació Protecció Civil Marina Baixa i el grup de rescat GEIR-K9, que ens va contar que objectiu té l'associació, funcions dels voluntaris i tipus de voluntariat. Vam fer una pausa per a un berenar, i la jornada va finalitzar en una sessió de jocs de taula.
Veure més
Xarxa Jove

Campanya #Anemambtot

Veure més
Xarxa Jove

I Pla de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

El divendres 28 d’octubre de 2022 es va aprovar el 𝗜 𝗣𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝘁 de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Aquest pla serà el full de ruta que seguirà el departament de joventut de la Mancomunitat des de l'any 2023 fins al 2027. Un pla per a la joventut valldalbaidina d’entre 12 i 30 anys amb el qual es pretén fomentar la participació juvenil, la formació, l’emancipació i la promoció d’oci saludable, entre altres objectius.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

PROGRAMACIÓN DE CURSOS Y ACTIVIDADES INVIERNO 2023 (1)

PROGRAMACIÓ DE CURSOS I ACTIVITATS HIVERN 2023
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

El Viatge de la Memòria: El colofó de #LaMemòriaPerduda; una sessió en línia amb l'autor

El Viatge de la Memòria: El colofó de #LaMemòriaPerduda; una sessió en línia amb l'autor. Després de moltes aventures, misteris, reptes, debats i emocions, #LaMemòriaPerduda s'acosta a la seua final, que com sempre, vindrà acompanyat d'un redoblament final… I una sorpresa en forma de trobada amb l'autor!
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

#FESTIJOVEN SANT MIQUEL DE SALINES 2022

Torna a Sant Miquel de Salines el #Festijoven 2022, carregat d'activitats com el II Fòrum Jove, per a continuar amb "batalla de galls" i concert del jove grup local "Alter ego". També podrán gaudir amb inflables per a joves i degustar les delícies dels food trucks.
Veure més
Xarxa Jove

Dia 1 de desembre, dia internacional contra el VIH/SIDA. Campanya Casa de la Joventut de la Vila Joiosa.

Dia 1 de desembre, dia internacional contra el VIH/SIDA
Veure més