<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=4" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=4" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1370 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

28 DE JUNY DE 2021: DIA DE L'ORGULL LGTBIQ+ - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

28 DE JUNY DE 2021: DIA DE L'ORGULL LGTBIQ+ JoventutRiberaAlta‼ Hui celebrem la diversitat sexual: 28 de juny de 2021: Dia de l'Orgull LGTBIQ+.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CARNET JOVE A ANTELLA, MASSALAVÉS I SUMACÀRCER: VINE A PEL TEU !! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CARNET JOVE A ANTELLA, MASSALAVÉS I SUMACÀRCER: VINE A PEL TEU !! !! IMPORTANT: Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Antella, Massalavés i Sumacàrcer.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Horadada Urban Day en Pilar de la Horadada

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pilar de la Horadada, celebra el pròxim 14 d'agost el Dia Internacional de la Joventut amb una jornada de cultura urbana: "Horadada Urban Day"
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

El Museu d'Algemesí,està obert per vacances!

Durant els mesos de juliol i agost ens pots visitar i aprendre més sobre la Festa de la Mare de Déu de la Salut, la seda i el nostre patrimoni local.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

LA JOVENTUT DE MONTROI, CATADAU, LLOMBAI, ALFARP I REAL OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! Joves! Els passats dies 21, 22 i 23 de juny, vam estar als municipis de Montroi, Catadau / Llombai / Alfarp i Real prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. El Departament de Joventut @joventut_riberaalta va fer entrega dels carnets a les persones joves interessades i així apropar el seu servei d’emissió als pobles del territori. També continuem oferint informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix el Carnet Jove i sobre temes d'interés per a la joventut. Al mateix temps realitzem difusió del procés de participació juvenil i enquestes a joves que portem en marxa per a conèixer la seua realitat, necessitats, interessos, demandes i preocupacions.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Concurs de Grafiti juvenil a Pilar de la Horadada

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pilar de la Horadada convoca el Concurs-Exhibició de Grafiti “La Joventut: cultura i esport”, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Joventut, emmarcat dins de la jornada "Horadada Urban Day", que tindrà lloc el dissabte 14 d'agost.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PLA DE FORMACIÓ JOVE 2021: Curs "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments". Joves! Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta , dintre del Pla de Formació Jove 2021, s'obri la matrícula per a la realització del Curs Online de Formació Permanent "Aula Matinal + Educador/a de Menjador + Manipulador/a d'Aliments", formació oficial impartida i certificada per EOAJ – ABAST. El curs, dirigit a joves a partir de 16 anys, s'impartirà mitjançant formació online NO PRESENCIAL, del 13 al 27 de setembre de 2021, amb una durada de 34 hores.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Campanya Carnet Jove La Vila Joiosa

Les Regidories de Joventut i Comerç se sumen al suport i foment del Comerç Vilero amb la campanya d'adhesió del Carnet Jove.🤩🤩👏👏 Comencem una campanya per a impulsar i fomentar el CARNET JOVE per a atendre la millora de la qualitat de vida de les persones joves i impulsar la prestació de serveis a la joventut.👨👩‍🦱🧑‍🦱👨‍🦱👩‍🦰🧑‍🦰👨‍🦰 Aquesta campanya consisteix en la difusió entre els comerços locals 🏘 dels avantatges que conté el Carnet Jove per a les persones joves i per als establiments ja que, com a entitat, per a participar en la campanya, només han de signar el compromís d'adhesió amb l'IVAJ i passaran a formar part d'aquesta gran xarxa d'establiments que eixiran en un vídeo promocional de tots els comerços adherits, la difusió dels quals s'emetrà en les nostres xarxes socials, a més de comptar amb fullets informatius sobre la seua empresa i els seus descomptes (mínim 10%) per a la joventut.💸 El Carnet Jove té validesa en tota Espanya i en més de 40 països europeus i permet obtindre descomptes en comerços, transport, museus, espectacles, esports, etc. a més de funcionar com a Carnet d'Alberguista. 🚌🚉🎊🛒 Es pot obtindre a la Casa de la Joventut, situada al Carrer Frai Posidonio Major 30, el seu preu és de 8,40 i té validesa per a dos anys, amb bonificacions en casos com els de família nombrosa o monoparental.🤩🤩
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Noves visites dels joopers de la nostra localitat.Algemesí.

Noves visites a empreses, aquesta vegada de l'Alcudía.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

BATNIT (FAUNA I ESTRELES), ACTIVITATS NOCTURNES EN LA NATURA

📢📢La regidoria de Joventut organitza 'la BATNIT´ (Fauna i Estreles), activitats nocturnes en la natura per al 13 i 14 d'agost en l'Aula de la Natura del Pantano.🌠 L'objectiu de l'activitat és acostar la natura a la joventut per mitjà de l'observació nocturna del comportament de diverses aus, així com de la fauna crepuscular que es dóna eixa nit i la pluja d'estreles més coneguda com "Llàgrimes de Sant Llorenç" 🌠🏔 L'activitat s'exercirà el 13 d'agost, exclusiva per a famílies amb menors fins a 12 anys, des de les 19.00 h. fins a la 23.00 h. i el 14 d'agost des de les 20:30h. fins a la 1:00 h per a la resta de jóvens. A més comptarem amb el fotògraf professional 📸 Jose Santamaria, d'Ullades Naturals i Guillermo Díaz i Juan Luis Morales, Astrònoms aficionats.🔭 Per a reserves i inscripcions s'ha d'acudir a la Casa de la Joventut y/o cridar al telèfon 966810338.☎️
Veure més