<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?noticies_pagina=4" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/mapa-de-recursos/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=4" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1965 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

🤸🏽‍♂️🤸🏽Eixida al Fun Jump! - Ajuntament de Canals

🤔Tens entre 12 i 16 anys? T'agrada l'adrenalina? Si la teua resposta és SÍ, aquesta activitat t'interessa💪🏼 ℹ️ Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals, hem preparat una eixida al Fun Jump de Massanassa totalment gratuïta! 🆓 🗓️ Data: dissabte 16 de desembre 🕖 Horari: de 8h a 13h 🚌 Eixida del mercat municipal 📥 S'haurà de fer inscripció mitjançant el QR de la imatge o a este link⬇️ https://docs.google.com/.../1myBqzxzczmWQ.../viewform... ‼️ Places limitades per rigorós ordre d'inscripció.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

El Cau del Drac, l'Escape Room Literari de #SenseRostre

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

II Jornades Professionals de Còmic 2023 - INJUVE

Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Cançons que marquen en MITV

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

I FÒRUM JOVE #JuventudMontesinos 2023. Los Montesinos

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Los Montesinos convoca el primer fòrum Jove el pròxim 24 de Novembre de 2023. La trobada va orientat a una primera presa de contacte amb la gent jove del municipi. Per a això ha creat una llista de difusió on ha inclòs a tots els i les joves que van facilitar el seu telèfon en les enquestes anònimes realitzades en l'IES Los Montesinos-Remedios Muñoz a quasi 300 estudiants. També a les més de 50 persones majors de 18 que la van realitzar de mode en línia. I per a intentar tindre la màxima participació, també s'han convocat via Whatsapp a joves que habitualment participen en les activitats de joventut.
Veure més
Xarxa Jove

Consell de la Infància i Adolescència

Creació d'un consell de la infancia i l'adolescència
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🧟‍♀🧟 Gimcana de Supervivència Zombi a Canals!

🔊La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals ha organitzat, per al pròxim dissabte 4 de novembre de 23:00h a 04:00h, una Gimcana de Supervivència Zombi a Canals, un esdeveniment multitudinari en el qual poden participar totes les persones que estiguen interessades. 🔴 Love Zombies consisteix en sobreviure tota una nit fins a ser evacuats durant la matinada. Sols els millors ho aconseguiran. El joc es desenvoluparà als carrers i edificis públics del municipi. Les persones empadronades en Canals ja podeu reservar la vostra entrada, que serà gratuïta per a les 250 primeres persones! Una vegada esgotades haureu d'adquirir-la. IMPORTANT: es repartiran el 26 i 27 d'octubre desde les 18:00h a 20:00h i el 28 d'octubre de 10:00h a 12:00h en Ca Don José. Haureu d'ensenyar el correu amb les dades de confirmació que vos enviaran quan s'inscrigueu. T'atreveixes a endinsar-te en aquest món zombi?🧟🧟‍♀️ - Empadronats en Canals (250 entrades): https://entradium.com/.../love-zombies-canals-empadronados Sols es podrà reservar una entrada per persona, per a reservar-la haureu de posar el DNI, adreça, nom i cognoms i el codi postal. -No empadronats: a partir de demà es podran conseguir a la web de www.lovezombies.es No et quedes sense la teua!
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

💦🧗🏽 ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN L'ACTIVITAT DE BARRANQUISME AQUÀTIC

➡️ L'activitat de multi aventura organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals, els dies 12 i 26 d'agost, va consistir a fer barranquisme a Anna. ➡️ Els joves d'entre 12 i 30 anys van acudir al barranc d'iniciació i, a més, van gaudir del tobogan aquàtic natural, salts, descens en ràpel i jacuzzi natural. 👏🏻 Des de la regidoria de Joventut agraeixen la gran participació de tota la gent que va acudir i esperen poder realitzar moltes més activitats al llarg de l'any.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🤩🧗🏼‍♂️ACTIVITAT BARRANQUISME AQUÀTIC AL BARRANC D'ANNA!

➡️ La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals organitza una activitat esportiva per a majors de 12 anys! 🔝 Consistirà a fer barranquisme, una activitat multiaventura, al barranc d'Anna. 😉 Animeu-vos a descendir un dels millors barrancs aquàtics de la Comunitat Valenciana, un barranc d'iniciació a l'abast de tothom que inclou tobogan aquàtic natural, salts, descens en ràpel, jacuzzi natural, i molt més. Serà: 📆 5 i 12 d'agost 🆓 Gratuïtament 📧 S'haurà de fer inscripció mitjançant el QR de la imatge ❗ Places limitades per rigorós ordre d'inscripció.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

L'Ajuntament de Canals contracta dues persones gràcies al programa EMPUJU

L'Ajuntament de Canals, gràcies al programa EMPUJU del servei LABORA, ha contractat dues persones menors de 30 anys que es van incorporar a inicis de setembre com a conserges del centre cultural Ca Don José i d'altres edificis municipals. Aquest programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, ofereix incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem Joves). A Canals, gràcies a una subvenció de 30.384 euros, dos joves treballaran durant un any com a conserges, fent tasques d'obertura i tancament de portes, finestres, llums i alarmes; vigilància i custòdia de dependències i instal·lacions, així com supervisió de sales; atenció al públic; etc.
Veure més