<iframe src="/api/embed/noticies/?noticies_pagina=3" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=3" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
Xarxa Jove

Figures professionals de joventut i d'informació juvenil

11 de novembre 2019
T'abelleix contribuir a un millor reconeixement de les figures professionals de joventut i / o d'informació juvenil a Europa? Llavors aquesta enquesta és per a tu!
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Cursos Formació "Les Valls Jove"

11 de novembre 2019
Preinscripcions des del 31 d'octubre al 15 de novembre de 2019 telemàticament (a través de l'enllaç de preinscripció) o de manera presencial els dies DILLUNS, DIMARTS, DIJOUS i DIVENDRES de 9.00 a 13:00h en la seu provisional de la Mancomunitat de les Valls, situada a la Pl. de l'Ajuntament núm. 2 de Benifairó de les Valls. Els dimecres podeu passar per l'Ajuntament de Quartell en horari de 9:00 a 13:00h. 31/10/2019 VOLS REBRE FORMACIÓ en l'àmbit de l'Oci i Temps lliure? ARA ÉS LA TEUA OPORTUNITAT!!! Curse Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (310 hores) Director/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (410 hores), Pack- Monitor Aula Matinal + Educador/a de menjador + Manipulador/a Aliments (50 hores). La Mancomunitat de Les Valls, té previst posar en marxa tres cursos de formació, amb la finalitat d'aconseguir una titulació que permeta a les persones que ho reben, tindre més possibilitats de formació i d'accés al món laboral. Necessitem saber quins cursos són els que més interessen, per a poder organitzar-los. Tingueu en compte que les places són limitades, mínim de 10 i màxim de 35 alumnes per curs. Si esteu interessats/as a realitzar algun curs, només heu d'emplenar aquesta pre-inscripció i més tard ens posarem en contacte amb vosaltres per a formalitzar el procediment de matrícula. També podeu passar per la seu provisional de la Mancomunitat de les Valls situada a la Plaça de l'Ajuntament núm. 2 de Benifairó de les Valls, en horari de 9.00 a 13.00 dilluns, dimarts, dijous i divendres. Els dimecres podeu passar per l'Ajuntament de Quartell en horari de 9:00 a 13:00h i recollir el formulari de pre-inscripció. Termini de pre-inscripció: del 31 d'octubre fins al 15 de novembre de 2019. Clica ACÍ per a accedir al formulari i emplenar-lo de manera on-line.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

L'IVAJ t'anima a emportar-te 1.000 € als Premis 'Mil X Cent 2019', abans del 15 de novembre

11 de novembre 2019
Cada iniciativa juvenil serà premiada amb 1.000 euros
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

curs de monitor temps lliure

09 de novembre 2019
L'OBTENCIÓ D'AQUEST DIPLOMA PERMET, A L'ALUMNAT, PLANIFICAR I DESENVOLUPAR ACTIVITATS SOCIO-EDUCATIVES DE TEMPS LLIURE AMB NENS I JOVES EN L'ÀMBIT DE L'ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL. EL MONITOR O MONITORA S'ORIENTA A L'EDUCACIÓ INTEGRAL POSANT DE RELLEVÀNCIA ACTITUDS DE CURIOSITAT, DE COMPROMÍS I DE PARTICIPACIÓ.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Oci Nocturn Alternatiu a Polinyà de Xúquer. (1)

09 de novembre 2019
Dissabte 9 de Novembre a les 21.00 H. Nit d'Oci Nocturn Alternatiu a Polinyà de Xúquer. Si tens entre 10 i 15 anys, t'esperem a La Milotxa per a gaudir d'una nit de diversió! Recordeu que cal porta l'autorització signada. Les podeu recollir a la biblioteca.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Oci al Casal Jove de Sueca.

09 de novembre 2019
OCI AL CASAL JOVE DE JOVE DE SUECA. Programació d'Activitats i Tallers de Novembre i Desembre. Més info al Casal Jove de Sueca. Recordeu: els i les menors hauràn d'anar acompanyats per un adult.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Xirivella: 26a Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos

08 de novembre 2019
Es un certamen de teatro especializado en el mundo del payaso y el clown. Se inicia con la “Mostreta”, con programación específica para niños y escolares. La Mostra desarrolla un programa de actuaciones con grupos y payasos nacionales y extranjeros donde se alternan las representaciones en teatros con funciones gratuitas en espacios abiertos y donde además, se celebran actividades paralelas como cursos, talleres o conferencias. La Mostra, de carácter anual, se desarrolla desde 1994 y cuenta ya con 20 ediciones. La Conselleria de Economía, Industria, Turismo y Empleo ha declarado Fiesta de Interés Turístico Provincial de la Comunitat Valenciana a la Mostra de Pallassos de Xirivella. Este evento cultural reivindica la figura del payaso ofreciendo una programación de calidad y fomentando la formación pedagógica de profesionales y aficionados. Además, tiene una amplia participación popular a través de las numerosas actividades que discurren en paralelo al certamen.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Curso de Manipulación de Alimentos. Espacio Joven Villena

08 de novembre 2019
Curso intensivo para la obtención de la certificación de Manipulación de alimentos. El horario del mismo será, de las 16'00h. a las 21'00 h. en las instalaciones del Espacio Joven. Los interesados/as pueden consultarnos directamente en el SIJ del Ejoven, o bien ponerse en contacto con nosotros a través del teléfono 965806426 y/o el mail [email protected]
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Xirivella: Jornada "Treballem amb X de xiquetes i xiquets"

07 de novembre 2019
Reflexionaremos sobre: ¿Qué es la participación infantil? ¿De qué forma se concreta en una población como Xirivella? ¿Cómo la incorporamos en la estructura municipal? ¿Qué podemos aportar desde cada ámbito de la gestión municipal a la participación de niñas y niños? Para avanzar en la participación de la infancia a partir del conocimiento de experiencias que se están llevando a cabo en diferentes municipios, compartir sus fortalezas y debilidades, identificar referentes, y analizar experiencias innovadoras que nos ayuden a promover la participación de niñas y niños en Xirivella.
Veure més