<iframe src="/api/embed/noticies/?noticies_pagina=8" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=8" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
297 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

El Museu de les Ciències celebra els seus 20 anys amb entrades gratis per a les persones nascudes en 2000

27 de gener 2020
El Museu de les Ciències celebra els seus 20 anys amb entrada gratis per als qui complisquen 20 anys en 2020.
Veure més
Xarxa Jove

Festa SANT ANTONI -LA GARROFETA- 2020

26 de gener 2020
Diumenge 26 de gener a partir de les 11:45 hores a l'avinguda Miguel Hernández Els Clavaris de Sant Antoni Abat d'Alaquàs celebren un any més la festa en honor al seu patró. A les 11 hores tindrà lloc la missa a la parròquia de l'Assumpció de la Nostra Senyora i a continuació, aproximadament a les 11:45 h, serà la tradicional desfilada i benedicció dels animals amb la presència de la imatge de Sant Antoni. Primer desfilaran els animals domèstics i mascotes, i després ho faran els cavalls i carruatges. Us esperem a tots amb les vostres mascotes, esteu convidats. Organitza: Clavaris de Sant Antoni Abat d'Alaquàs. Col·labora: Ajuntament d'Alaquàs.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Curso Monitor de Actividades de Tiempo Libre Educativo Infantil y Juvenil

25 de gener 2020
Día de realización del curso Sábados en horario de 9 a 14 h y de 16 a 21 h. Del 25 de Enero al 23 de Mayo. Precio: 160 € Inscripciones en los Servicios de Información Juvenil Comarcal COMIJ, en Aspe, Elda, Monovar, Monforte del Cid, Novelda, Pinoso, La Romana, Sax y Villena.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Taller de creativitat i expressió corporal

25 de gener 2020
inscripció prèvia fins al 24 de gener en l'espai jove d'albaida o en el correu [email protected]
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Celebrem el Cap (de setmana) a la trobada

25 de gener 2020
Convivència entre joves apassionats pel teatre, formant-se en arts escèniquesamb professionals i compartint processos creatius que mostraran a la 7a. Trobada de Teatre Jove
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Teatre Familiar a Albalat de la Ribera

25 de gener 2020
EL VENEDOR DE FUM. El venedor de fum està contaminant el planeta i per aquest motiu ja no hi ha neu a l'aldea. Els habitants han de recuperar-la per a fer les seues famoses galetes. Una història que conta el cicle de l'aigua i la importància de tindre cura del medi ambient a través de contes, màgia, titelles, la participació del públic i els efectes especials. Apta per a tots els públics.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

CURSO SUBVENCIONADO DAT

24 de gener 2020
CONSIGUE TU TITULO OFICIAL DE DIRECTOR DE ACTIVIDADES DE TIEMPO LIBRE EDUCATIVO INFANTIL Y JUVENIL. CURSO VIERNES TARDE (16-21 H)Y SÁBADOS MAÑANA (9 -14 H) EN BÉTERA. SOLICITA INFORMACIÓN EN PUNTO DE INFORMACIÓN JUVENIL DE BÉTERA (PIJ)
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Festa Karaoke amb alumnat actiu a Alaquàs

24 de gener 2020
El passat divendres 24, ferem la primera festa de l´any amb l´alumnat actiu a Alaquàs. Soparem, ferem jocs de taula i cantarem al karaoke amb còctels sense alcohol.
Veure més
Xarxa Jove

Destinem 220.000 euros a cinc entitats d'inclusió social per al 2020

23 de gener 2020
Les entitats amb les que es desenvolupen acords específics són Entreiguales, Iniciatives Solidàries, Creu Roja, EAPN CV-Xarxa Valenciana per la Inclusió i Jarit Asociación Civil
Veure més
Xarxa JoveVoluntariat

Presentació Pacte Cívic, Ajuntament de Picassent

23 de gener 2020
Picassent Cívica naix amb l'objectiu d'arribar a un pacte de mínims de convivencia, subscrit entre administradors, institucions, associacions i la gran majoria de ciutadans i ciutadanes que consideren prioritari treballar pel civisme. Aquest compromís ha de ser el model de convivencia i ciútadania que tots desitgem, inspirat en l'exercici deis drets i deures de la ciutadania i el respecte a la dignitat humana.
Veure més