<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=8" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=8" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
947 elements trobats
Xarxa Jove

MESA DIÀLEG AMPLIFICAVEU

Mesa de Diàleg de “Amplificaveu”
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Ajudes Transport d´estudiants d´Ondara

Ajudes per a estudiants universitaris, de batxillerat, cicles formatius o ensenyaments artístics superiors que han estudiat fora d´Ondara el curs 2019-2020. Presentar documentació a l´oficina de Registre de l´Ajuntament d´Ondara
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

ENQUESTA JOVE «OCI I TEMPS LLIURE»

Enquesta sobre oci i temps lliure a la població juvenil de Castelló.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

TALLER TIK TOK ON LINE 25N CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÉNERE

Dins de les jornades sobre Violència de Gènere 25N que estem organitzant des de L'Ajuntament de Massanassa, l'Espai Jove et convida a participar en aquest taller TIK TOK en línia sobre violència masclista. A les nostres mans està frenar-la i en aquest taller aprendràs a com editar els teus vídeos TIK TOK però amb perspectiva de gènere.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

SENDA FOTOGRÀFICA BENIGÀNIM

Des de l'ajuntament de Benigànim i l'Espai Jove de Benigànim es preté ofertar recursos que propicien el desenvolupament d'un voluntariat ambiental, començant en aquest cas per el coneixement de l'entorn natural municipal amb una ruta fotogràfica amb telèfon mòbil, ja que les noves tecnologies hi són presents i necessàries en temps de pandèmia, per fer arribar a altres joves els processos de descobriment i aprenentatge de l'entorn.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

CONCURS "COMBATENT LA VIOLÈNCIA MASCLISTA".ALGEMESI.

"COMBATENT LA VIOLÈNCIA MASCLISTA" RECORDEU QUE LA DATA FINAL PER A ENTREGAR ELS VOSTRES TREBALLS ÉS EL 12 DE NOVEMBRE
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Exposicions itinerats de l'IVAJ a la Mancomunitat del Carraixet

Aplega l'Exposició no em toques el Whatsapp itinerant a la Mancomunitat del Carraixet.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Enquesta Jove Massanassa

La Regidoria de Joventut de Massanassa inicia a l'IES del poble la realització d'una enquesta per a conèixer l'opinió que els/les joves del municipi tenen de la realitat que els envolta i de les seues necessitats i interessos.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XVI CERTAMEN NACIONAL DE COREOGRAFIA 2020 VILLENA

La Regidoria Infància, Adolescència i Joventut, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, convoca el XVI Concurs de Coreografia, dividit en tres categories: INFANTIL: Nascuts/as entre 2007 i 2008. JUVENIL: Nascuts/as entre 2003 i 2006. ABSOLUTA: Nascuts/as en el 2002 i anteriors. Podran participar, en règim de concurrència competitiva, grups de qualsevol part del territori nacional, amb un nombre de components no inferior a 2 i un màxim de 8, i només una vegada en qualsevol d'aquestes categories.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

SÚPER PLA VIRTUAL!!

Programa d'oci educatiu per a adolescents entre 12 i 18 anys. Es realitza els caps de setmana, aquesta proposta d'oci educatiu és una resposta a les necessitats plantejades per els/les joves al pla de joventut 2019-2023. A partir del 31 d'octubre, degut a la pandèmia que estem vivint, s'ha convertit en una activitat virtual.
Veure més