<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=7" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=7" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
891 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Felicitats Elia Barceló, per l'obtenció del Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil

* L'IVAJ ha distribuït exemplars, en més de 70 municipis de la Comunitat, de 'L'efecte Frankenstein', obra eix de 'La Fórmula Secreta' d'educació en valors a través del joc i la lectura
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

1r Fòrum Jove Massanassa

Espai de trobada amb el conjunt de joves del poble per a saber i conèixer la seua opinió en relació a les propostes municipals adreçades a la joventut, generar noves idees i projectes, i fomentar la participació juvenil en el disseny i la posada en marxa d'iniciatives. A aquest espai li hem volgut anomenar "Fòrum Jove Massanassa" i la seua primera convocatòria serà el DIVENDRES 16 d'Octubre a les 18h a l'Espai Jove (Pl. País Valencià, 5). Parlarem de com ha de ser i com s'ha d'organitzar l'Espai Jove, els seus racons, el seu mobiliari, els seus materials...etc, quines activitats d'interès per al conjunt dels/les joves s'han de programar, i de què podem fer com a col·lectiu davant el Covid_19. A més, ens marcarem un calendari de reunions i acordarem entre tots i totes l'organització del Fòrum Jove.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Escape Room - Virus Letal - 24 d'octubre en Alcàsser

Nou Escape Room a la Zona Jove El Dau (Alcàsser), el proper dissabte 24 d'octubre, de 17:00 a 21:00 hores.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

SCAPE ROOM HALLOWEN EN SANT VICENT DEL RASPEIG

Ven a pasar un rato terrorífico, el 31 de octubre, día de Halloween de 17:00 a 22:00 h, en el CRJ Los Molinos, hemos preparado para [email protected] una terrorífica sesión de escape room ambientada en temática zombie. Grupos de 6 personas Duración 30 minutos
Veure més
Xarxa Jove

Circarte. Silly Circus Co. «The Silly World Walkers»

El ridícul com a força i bellesa del vulnerable. Un espectacle a manera de desfilada que reflexiona sobre el paper de l'artista escènic de hui i planteja una reivindicació de l'autèntic mitjançant l'exposició de la pròpia vulnerabilitat, de la sensibilitat personal i de la imperfecció humana.
Veure més
Xarxa Jove

Aullido Atomico presenta el seu nou treball, Hedonisme en la Caixa Negra.

Deu noves cançons que van veure la llum just abans de la pandèmia i que van ser gravades en l'estudi El Maco de Vall d’Aigües Vives (Alzira) sota la producció de Oskar Benas (Atom Rhumba, Maika Makovski, Fermin Muguruza).
Veure més
Xarxa Jove

2 BEQUES DE FORMACIÓ I PRÀCTIQUES PER A GRADUATS EN RELACIONS LABORALS. ANUALITAT 2021.

La finalitat és que els graduats/as en Relacions Laborals puguen desenvolupar d'una manera pràctica els coneixements teòrics adquirits, després de l'obtenció del corresponent títol universitari, així com adquirir experiència professional en les matèries pròpies de l'exercici de la carrera de Grau en Relacions Laborals, en l'Àrea de Recursos Humans.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

EL PROGRAMA JOOP A BENIGÀNIM

📣El programa JOOP, Jove Oportunitat, ha començat hui, (13/10/20 ) a les aules de l'Espai Jove, amb un horari de 9:00 h a 14:00h, complint amb totes les mesures de prevenció de la pandèmia de la COVID-19, i assegurant una neteja prèvia al inici de les sessions. Aquest programa solament té lloc a altres municipis més grans com Xàtiva o bé Ontinyent, i ara també a Benigànim. En les properes setmanes s'anirà ampliant l'ús d'horaris de les aules, sala d'ordinadors i punt d'informació a l'espai jove, per tal d'assegurar el compliment de les mesures de neteja i prevenció de la COVID 19.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Curs MAT 20/21 Eines tardor

Sessions a Xirivella i Alaquàs. Preinscripció presencial del 15 al 30 d’octubre. Inici de curs: 13 de novembre de 2020 Final de curs: 6 de març de 2021 Cronograma: una setmana divendres de 16 a 21h. i dissabtes de 9 a 14h., i altra setmana sols dissabtes de 9 a 14h. Durada: 150 hores (lectives) + 160 hores (pràctiques) Places limitades i criteris de selecció. Per a joves que hagen fet 18 anys a la fi del curs.
Veure més
Xarxa Jove

V CONCURS DE PINTURA A L'AIRE LLIURE.

L'objectiu i finalitat d'aquesta iniciativa és promoure la cultura a través dels valors pictòrics així com també oferir un recurs turístic que permeta donar a conéixer el centre històric a les persones que ens visiten.
Veure més