<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=7" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=7" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
781 elements trobats
Xarxa Jove

Curs: Introducción al análisis sensorial de alimentos.

En aquest curs ens endinsarem en aquest “món” dels sentits a través dels aliments. Treballarem la teoria bàsica per a entendre per a què serveix aquesta ciència, com funcionen els nostres sentits, com descriure aliments, quines proves sensorials hi ha i quan usar cadascuna.
Veure més
Xarxa Jove

SUBVENCIONS A ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE PER A la PROMOCIÓ ECONÒMICA . ANY 2020

Subvencions a entitats sense ànim de lucre de la província d'Alacant per a la realització d'actuacions de promoció econòmica a la província d'Alacant. Any 2020, per a despeses d'organització de concursos i premis per a projectes empresarials, despeses d'organització de cursos, jornades, fòrums i congressos, i altres accions anàlogues la finalitat de les quals siga el foment del emprendeurisme, la consolidació de la petita i mitjana empresa i del desenvolupament econòmic del sector empresarial.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

CONCURS INFANTIL I JUVENIL DE CARTELL DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS 2020 GUARDAMAR DEL SEGURA

Podran participar en aquest concurs tots els artistes MENORS DE 17 ANYS que ho desitgen presentant la seua obra. El tema serà de lliure inspiració, però ha d'estar relacionat amb les Festes de Moros i Cristians, on hauran de constar elements de tots dos bàndols. Les obres seran originals i no premiades en altres certàmens
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Campament Urbà Vinalesa

El Campament urbà de Vinalesa en aquesta edició compta amb dos grups de joves per participar al programa d'estiu.
Veure més
Xarxa Jove

DIA DE LAS HABILIDADES DE LA JUVENTUD

EL DIA 15 DE JULIO, DIA DE LAS HABILIDADES DE LA JUVENTUD, DESDE LA MANCOMUNIDAD DE LA CANAL DE NAVARRÉS SE PUBLICARÁ UN VÍDEO PARA LOS JÓVENES, PARA EQUIPARLOS CON HABILIDADES ADECUADAS PARA MANEJAR CON ÉXITO DISTINTAS SITUACIONES Y CONSEGUIR UN MAYOR EMPODERAMIENTO.
Veure més
Xarxa Jove

XXIV CONCURS DE ARTE PROPUESTAS

La finalitat és fomentar la creació artístic-plàstica de la joventut, programar i organitzar mostres expositives de creació de joves artistes.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

RESIDÈNCIES JUVENILS CURS ACADÈMIC 2020/2021

Places en les residències juvenils de L'IVAJ per al curs acadèmic 2020/2021 per a joves.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Fòrum Jove Covid 19, dijous 16 de juliol a les 19h. a Quart de Poblet.

Des de Quart de Poblet volem conéixer les vivències i experiències de les persones joves i de les associacions juvenils durant la crisi del Covid 19, i també conéixer les seues propostes davant possibles rebrots i situacions com les que hem viscut. Per això, hem organitzat dijous que ve 16 de juliol a partir de les 19 hores un Fòrum Jove, en el qual es podrà participar de manera presencial i en línia.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Escape Room Literari

El Escape Room de #LaFórmulaSecreta: augmentar la motivació i fomentar el treball col·laboratiu.
Veure més
Xarxa Jove

Ajudes per a activitats del Programa de Joventut 2020

L'IVAJ convoca les ajudes a entitats locals per a desenvolupar activitats del programa de joventut durant l'any 2020.
Veure més