<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
757 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

1º Fórum Joven de Utiel

Los/as interesados/as en participar pueden enviar un vídeo presentación con las sugerencias a realizar en el municipio y optarán a una beca formativa.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Escape Town

Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Presentem el Relat Breu guanyador de l’Orgull LGTBI+ 2020 Xàtiva

Presentem el Relat Breu guanyador de l’Orgull LGTBI+ 2020 Per primera vegada hem realitzat un concurs de Relat Breu amb temàtica LGTBI+, aquest concurs forma part de les activitats realitzades per a celebrar la setmana de l’Orgull LGTBI+ 2020. Ha estat un èxit de participació, finalment el jurat a elegit com al millor Relat Breu al Relat titulat: MARTINA. realitzat per Ana Arnau. Enhorabona! Relat Breu guanyador de Concurs LGTBI+ 2020:
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

📒Programació bimestral juvenil -InfoJove Xàtiva ▶️JULIOL | Agost◀️ 💻100% virtual.

📒Programació bimestral juvenil de la ☑️Regidoria de Joventut-InfoJove Xàtiva de l’Ajuntament de #Xàtiva❗#XàtivaJove ▶️JULIOL | Agost◀️ 💻100% virtual.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BEQUES DE MENJADOR DEL PRÒXIM CURS ESCOLAR 2020-2021

Podrá sol.licitar les ajudes l'alumnat escolaritzat en nivells de segon cicle d'educació infantil, educació primària, educacio secundària obligatoria i educació especial.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

ESTIU ACTIU A LES XARXES INFOJOVE XÀTIVA JULIOL I AGOST 2020

☀️✅Viu un ESTIU ACTIU a les 📲xarxes socials‼️ 🔝Durant els mesos de juliol i agost no et perdes la 💛programació online i gratuïta d’oci i temps lliure que hem preparat des de la 👉🏼Regidoria de Joventut-InfoJove Xàtiva de l’Ajuntament de Xàtiva. 🗓De dilluns a divendres‼️ 🔴Oci per als i les joves: ☑️Segueix les activitats a les xarxes socials d’InfoJove Xàtiva (Facebook: InfoJove Xàtiva; Instagram: @infojove_xativa). 🔴Oci per a menors de 8 anys i majors de 8 anys: ☑️Rep les activitats al mòbil! Envia un missatge via WhatsApp al 662385885 en el qual fique ESTIU ACTIU+NOM XIQUET/A+EDAT+COL•LEGI
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

OBTENCIÓ DEL TÍTOLS DE TÉCNIC I TÉCNIC SPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DEL SISTEMA EDUCATIU

La realització de les proves per a l'obtenció dels títols de tècnic i tècnic superior de formació professional del sistema educatiu, corresponents a la convocatòria de l'any 2020, seran entre el 26 d'octubre i el 4 de novembre de 2020.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

BEQUES PER A LA REALITZACIÓ DE PRÀCTIQUES PROFESIONALS EN MATÈRIA D'INVESTIGACIÓ I INNOVACIÓ EN SALUT

Convocatòria de dues beques per a la realiztació de practiques professionals en matèria d'investigació i innovacio en salut en la Direcció General d'Investigació i Alta Inspecció Sanitària.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

L'Ajuntament d'Alcàsser llança un programa d'activitats d'oci per a joves

Concilia l'Estiu Jove: Noves activitats a la Zona Jove EL DAU
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Estudi "Joves i COVID19: conscients i responsables però sense drames" de la Xarxa Joves.net

El consorci intermunicipal de polítiques de joventut de la Xarxa JOVES.net ha realitzat una enquesta entre joves de 12 a 30 anys dels seus municipis per a conèixer l'opinió, l'actitud, les expectatives i emocions viscudes per aquest sector de la població durant el període de la crisi sanitària que ha produït la Covid-19.
Veure més