<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
851 elements trobats
Xarxa JoveM'Importa

Estratègies de Coaching i Intel·ligència Emocional per a dones professionals.

El programa “*WOMAN & COACHING” et permetrà accedir a una de les metodologies més efectives per a generar un desenvolupament sense precedents en tots els àmbits de la teua vida. Aprendràs tècniques específiques de *coaching amb perspectiva de gènere per a construir un pla de desenvolupament que t'ajude a ordenar, optimitzar i avançar quantitativa i qualitativament. Això t'aportarà control, confiança i tècniques per a traçar els teus propis plans a partir dels teus recursos, el teu talent personal i les teues ganes d'evolucionar.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Joc Solidari a Quart de Poblet

El passat dissabte 3 d'octubre es va celebrar el gran Joc solidari, al parc del poliesportiu municipal de Quart de Poblet. Activitat mitjançant la qual, les Cases de Joventut de Quart de Poblet treballen per recolzar la cooperació internacional al desenvolupament i les relacions Nord-Sud, i que va contar amb la presència de la Regidora de Joventut, Infància i Adolescència, i Participació Ciutadana Consue Campos.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

IX EDICIÓ CONCURS EMPRENEDORS 2020 MANCOMUNITAT ALCOIÀ COMTAT

La Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat, atenent que una de les seues principals finalitats és el desenvolupament local, la promoció econòmica i el foment empresarial i l'ocupació en el territori del seu àmbit, convoca el “IX Concurs d'Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat l'Alcoià i el Comtat” amb la voluntat de fomentar la iniciativa emprenedora de noves activitats econòmiques al seu territori.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

ERASMUS + KA107

Convocatòria del programa d'ajudes a activitats de mobilitat <<Erasmus + KA107>> per a estudis, per als cursos 2020/2021 i 2021/2022.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

ÚLTIMES PLAÇES PFCB TEXTIL MANCOMUNITAT CAMP DE TÚRIA

ÚLTIMES PLAÇES PER AL PFCB ARRANJAMENTS I ADAPTACIONS EN PECES I ARTICLES DE TÈXTIL I PELL!!!!! Apunta't a una experiència en la qual descobriràs el món de la moda, des de la creació de dissenys fins a la confecció d'aquests.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Programació mensual de Joventut al butlletí d'informació sociocultural el Llosar de Benigànim

📣Us deixem la programació mensual de l'Oficina Municipal de Joventut de Benigànim. ➕L'enllaç del butlletí d'informació sociocultural el Llosar, on podreu trobar l'Espectacle de Pepa Cases Besa'm 2.0 en sessió per a l'alumnat de l'I.E.S. Les Foies. 🔗 https://www.beniganim.es/.../www.../files/LLOSAR-112-web.pdf
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Joc Solidari de Quart de Poblet, dissabte 3 d'octubre

El joc solidari consisteix en sensibilitzar de la importància de treballar per aconseguir justícia social al nostre món. L’activitat és una acció globalitzadora que s’emmarca dins de la tasca de conscienciació, on es realitzen diferents actuacions durant l'any.. (Aquest any adaptat a les circumstàncies de la pandèmia). El joc està dirigit a l'alumnat de primària, que vinguen amb la companyia  de les seues famílies, per a poder jugar, i prendre consciència i sensibilitzar-se de la problemàtica nord-sud. El joc solidari de Quart de Poblet està organitzat per les cases de joventut de Quart de Poblet.
Veure més
Xarxa Jove

PROGRAMA PROVINCIAL D'ACTIVITATS PREVENTIVES DE DROGODEPENDÈNCIA DE LA DIPUTACIÓ PROVINCIAL DE VALÈNCIA 2020

Un any més, els ajuntaments que formen part de la Mancomunitat de Les Valls, junt amb els tècnics de la Mancomunitat i la Direcció de l'IES La Vall de Segó han gestionat la subvenció de la Diputació de València que desenrotlla, des de l’any 2002, una política preventiva de caràcter continuat i específic emmarcada en els successius Plans Provincials de Drogodependències, per a poder dur a terme una sèrie d'activitats destinades a la prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius en 2020. Enguany, la Diputació Provincial de València, ha resolt concedir-nos tres tallers a realitzar en l'IES La Vall de Segó.
Veure més
Xarxa Jove

4 BEQUES ESTUDIS MÀSTER ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA 20-21 .

A l'empara del conveni específic entre la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Dénia per a la col·laboració en la formació i professionalització d'estudiants, es convoquen 4 beques per a cursar els estudis de Màster en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània, aplicada durant el curs acadèmic 2020-2021. Aquestes beques podran destinar-se a la matrícula del Títol d'Especialista Ciència i Tecnologia Culinària, Maridatges, Arrossos i Alta Cuina Mediterrània, que forma part del programa d'estudi propis (PEP) Arròs i Alta Cuina Mediterrània de la Universitat d'Alacant o a la matrícula del Màster en la seua integritat.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

CURSOS DE FORMACIÓ PERMANENT MODALITAT ONLINE, ESPAI JOVE BENIGÀNIM

Cursos de formació permanent online en: 1. Educador/a de menjador 2. Manipulador/a d'aliments 3. Educació per a la salut i primers auxilis. 4. Educació per a col·lectius amb Necessitats Educatives Especials
Veure més