<iframe src="/api/embed/noticies/?noticies_pagina=9" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=9" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
425 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

TORNEIG DE "LA FALLERA CALAVERA" AL JOC DE XÀTIVA

18 de març 2020
El 18 de Març al JOC de Xàtiva farem un torneig de LA FALLERA CALAVERA; Si vols participar passa't pel JOC i inscriu-te! - Per a més informació: [email protected] - Telf. CIJ Xàtiva 96 227 43 42
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

SUBVENCIONS A ENTITATS SENSE FI DE LUCRE DE LA PROVÍNCIA D'ALACANT AMB DESTINACIÓ A PROGRAMES I ACTIVITATS PER A la IGUALTAT D'OPORTUNITATS I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

17 de març 2020
Seran subvencionables les actuacions: Prevenció i erradicació de la violència de gènere. Formació i/o promoció d'ús de les dones. Actuacions tendents a la ruptura de rols i estereotips de gènere tradicionals. Activitats dirigides a la investigació, formació, informació i sensibilització sobre les desigualtats de gènere. Accions formatives en igualtat de gènere dirigides al personal de l'entitat beneficiària. Corresponsabilitat domèstica i conciliació de la vida personal, familiar i laboral de les persones treballadores fora de la llar. Promoció de la inclusió social d'alguns col·lectius de dones en situació d'especial vulnerabilitat. Promoció de la salut i la millora de la qualitat de vida de les dones.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Exposició "no em toques el whatsapp"

16 de març 2020
El CIJ presenta la exposición del concurso que anualmente se convoca a través del IVAJ y que de forma itinerante pasa por los municipios de la comunidad. Este año permanecerá en el Museo Arqueológico desde el 𝟏𝟔 𝐡𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐥 𝟐𝟑 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐳𝐨. ¡No os la podéis perder!
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

#Joemquedeacasa Cullera

16 de març 2020
Compartix la música que més t´agrada amb els demés. Racionalitzem la por. Queda´t a casa. Centre d´Informació jove de l´Ajuntament de Cullera
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Espai Jove a casa. Algemesí (1)

16 de març 2020
A partir del 16 de març inicirem la campanya Espai Jove a Casa. Cada día pujarem a les xarxes socials d'Espai Jove Algemesí,una activitat per a realitzar amb els mes menuts, i aquesta es podrà puxar a les xarxes. També penjarem algunes activitats educatives complementaries.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Campanya "Jove, Queda't a Casa 😉" del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

16 de març 2020
El Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta llança la Campanya "Jove, Queda't a Casa 😉". Una iniciativa que té com a objectiu conscienciar a la població juvenil sobre la importància de quedar-se a casa i destacar el paper fonamental que tenen les persones joves davant la situació de crisi sanitària que estem vivint al nostre territori actualment.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER DE DECORACIÓ FALLERA AL JOC DE XÀTIVA

15 de març 2020
El proper 15 de Març al JOC (Joventut, Oci i Cultura) de Xàtiva tindrem un taller de DECORACIÓ FALLERA!! Estem al C/ Abu Masaifa, 2 de Xàtiva Per a més info CIJ XÀTIVA: C/Montcada, 14 - [email protected] - Telf.962274342
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Teatre: ¡ME LA JUEGO!

14 de març 2020
Me la jugue! és un xou d'humor improvisat. Un espectacle de comèdia en el qual tres actors creen històries amb l'aportació del públic, per tant, cada nit és una experiència única i irrepetible.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

ALGEMESÍ ÉS ART! "PINTA UN PAISSATGE"

14 de març 2020
La Regidoria de Joventut una vega més, realitzarà l'activitat "Algemesí és Art". Aquesta vegada, l'activitat tractarà d'un taller per als més menuts. On faran amb tempera i cartolina un paissatge seguint les pautes de l'escola d'art Pinta Valencia. D'altra banda, també decoraran amb clarió el sòl de la plaça del Mercat d'Algemesí. A més, tindrem múscia en directe del grup local Mr Paimor. Activitat lliure i gratuïta!
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

TALLER DE CUINA AL JOC DE XÀTIVA: CUPCAKES RÀPIDS

14 de març 2020
El proper 14 de Març al JOC (Joventut, Oci i Cultura) de Xàtiva tindrem un taller de cuina, farem CUPCAKES RÀPIDS!! Estem al C/ Abu Masaifa, 2 de Xàtiva Per a més info CIJ XÀTIVA: C/Montcada, 14 - [email protected] - Telf.962274342
Veure més