<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/noticies/?mapa=1&" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
796 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

I Trobada de professionals de joventut i UPCCA de la província de Castelló 2020

El dimarts 29 de setembre tindrà lloc a Vila-real la I Trobada de professionals de joventut i UPCCA de la província de Castelló. L’objectiu és conéixer quines són les accions que porten a terme el personal tècnic de joventut i el personal tècnic de prevenció de les UPCCA als seus territoris per a compartir experiències, veure necessitats i generar sinergies. Esperem que la jornada genere projectes conjunts dirigits a la població juvenil de la província per a donar resposta a la realitat de cada territori.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Agenda 2020/2021 del Consorcio Xarxa Joves.net

La Xarxa JOVESnet repartirà 6500 agendes entre la gent jove per a conscienciar sobre l'emergència climàtica. Vine al teu Centre Jove a recollir-la!
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

D'Ares i Afrodita...a Tirant i Carmesina

D'Ares i Afrodita a Tirant i Carmesina, són quatre tallers d'educació afectivo sexual, d'oci educatiu i educació en valors que s'ha desenvolupat des de l'àrea de joventut de Benigànim. Es portaran a terme a les 20:00h el dijous 8, 15, 22, 29 d'octubre. Haureu de fer la inscripció enviant nom i taller al que voleu participar a [email protected]
Veure més
Xarxa Jove

Curs “De la idea a la posada en marxa”.

Amb un enfocament eminentment pràctic, cerca proporcionar una informació completa i útil que resolga els seus dubtes sobre els aspectes clau a l'hora de llançar-se al món de l'emprenedoria. En ell s'aborden àrees tan diverses com l'estratègia i planificació, el finançament, l'estructura jurídica o el màrqueting digital.
Veure més
Xarxa Jove

Taller: Com professionalitzar les teues xarxes socials.

Aquest curs té una doble perspectiva: d'una banda, aquelles persones que vulguen fer de la gestió de les xarxes socials la seua professió, aprendran les claus de l'èxit en espais com Facebook o Instagram i, d'altra banda, els qui vulguen obtindre resultats professionals d'aquestes mateixes xarxes socials, al costat d'altres com *Linkedin, Whatsapp o Google *My *Business, també aprendran a fer-ho.
Veure més
Xarxa Jove

Señora de Rojo con Fondo Gris. (teatre)

Aquesta obra teatral és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seua pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seua emoció, pel camí recte i simple de la veritat.
Veure més
Xarxa JoveM'Importa

Curs: Mesurament exercisc empresarial mitjançant l'eina Triple Balanç.

Fins ara les empreses havien mesurat l'impacte de la seua activitat posant el focus únicament en els resultats econòmics. A causa d'una major sensibilització i a una visió més holística de l'empresa, les companyies comencen a avaluar les seues activitats seguint una metodologia que té en compte, a més dels aspectes econòmics, el seu impacte social i mediambiental. Aqueixa metodologia es denomina Triple Balanç.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

No et fiques en política: El nou tour.

EL NOU TOUR, que és com han decidit anomenar-ho, és una ostentació d'originalitat i frescor. És una mescla d'allò polític i frívol. Un xou en el qual, voluntària o involuntàriament, acabaran demostrant com de difusa és la línia entre tots dos conceptes.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

"PINOCCHIO".

El grill és el company-consciència acompanya a Pinotxo i compte la història de la marioneta als xiquets. Els contes tradicionals han sigut sempre una eina fantàstica per a l'educació en valors. El Principal transforma l'Hall del Teatre en un nou espai d'exhibició on els xiquets puguen divertir-se i aprendre anglés.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

EL SASTRET VALENT.

El sastret valent, les seues aventures i les seues cançons despertaran en els xiquets riures i somriures, sorpresa i tendresa. Ogres o mosques, príncep o sastre? Res és el que sembla! Els contes tradicionals han sigut sempre una eina fantàstica per a l'educació en valors. El Principal transforma l'Hall del Teatre en un nou espai d'exhibició on els xiquets puguen divertir-se i aprendre anglés.
Veure més